“Het Licht” biedt verschillende spirituele belevenisreizen aan. Maatwerk reizen die op jou toegespitst zijn met jou in de hoofdrol. Tijdens de reizen wordt je uitgenodigd om naar binnen te keren. Naar de bron van je wezen. Daar waar alle antwoorden liggen. Je komt thuis. Thuis in jeZelf.

In verbinding met de schoonheid van de natuur en de immense stilte, kun je merken dat het ook in jou steeds stiller en serener wordt en dat er helderheid komt in zaken waar je in verstrikt zat. Dat wat klaar is om open te breken, om tot transformatie te komen komt aan het licht. Je hebt alle gelegenheid om jezelf te ontdoen van je cocon en de vlinder te worden. Bevrijdt van zaken die jou belemmerde om je ware Zelf te zijn.

Individuele coachingsreizen

GGTO_logo_Blauw_zonder-ondertitelSamen gaan we op pad naar die plek waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ik ondersteun je bij je het op nieuwe manieren verbinden met de aarde. Met het voelen hoe de aarde jou draagt, hoe er voor je gezorgd wordt. Via de natuur verbindt je je met je essentie, met dat wat je wérkelijk bent. Je zult rust, ruimte, vrijheid, moeiteloosheid en liefde ervaren. Je zult enorme verschuivingen kunnen maken op thema’s waar je al zo lang mee aan het vechten bent. De hele reis in het teken van jouw transformatieproces. Hoe lang en waar naar toe? Het is helemaal aan jou. Van een dag tot een week. In Nederland of het buitenland. Alles is mogelijk.

Groepsreizen

Deze zomer staat er één groepsreis op het programma en wel naar IJsland. Deze reis is inmiddels volgeboekt. 

Zijn jullie een tweetal of een groep die begeleidt wil worden? Ook voor jullie maak ik graag een reis die helemaal voorziet in jullie behoeftes.

Aarzel dus niet en neem nu contact op.

Vaak gestelde vragen

  • Is deze reis wel geschikt voor mij?
  • Ben ik geen blok aan het been voor de andere groepsleden?
  • Kan ik “zomaar” voor mijzelf kiezen en mijn gezin achterlaten?

Regelmatig worden deze vragen aan mij gesteld. Of de reis geschikt is voor jou is altijd het overleggen waard. Met wat voor intentie wil je de reis gaan maken? Hou je van wandelen of juist niet? Wat zijn je thema’s? Wil je in een groep of juist individueel met mij op pad? Allemaal factoren die van invloed zijn op de beantwoording van deze vraag. Neem gerust contact op om te overleggen hoe we jouw ultieme reis kunnen creëren.

Je wilt geen blok aan het been zijn van andere mede-reizigers. In mijn visie vormt de groep zich altijd zoals het bedoelt is. Keer op keer blijkt dan ook dat de groep helemaal klopt. De ene keer vormt zich een groep met mensen die graag veel in beweging zijn. De andere keer met mensen die het juist wat rustiger aan willen doen. Alles kan en alles is mogelijk. Je bent dus zeker geen blok aan het been. Sterker door jou aanwezigheid nodig je de ander uit om bijvoorbeeld ook in de vertraging te komen.

Voor veel mensen is het een enorme stap om voor zich zelf te kiezen en zich zelf zo’n bijzondere reis te gunnen. Ga bij je zelf eens na hoe het zit met “je hetzelf gunnen” met het weten “dat je het waard bent” “dat het mag”. En hoe zit het met je schuldgevoel? Interessante thema’s om te onderzoeken. Weet dat de stappen die jij tijdens deze reis gaat maken direct ook van invloed zijn op je omgeving. Jij gaat oude zaken los maken, wordt wie je werkelijk bent en in die energie nodig je de thuisblijvers – onbewust – direct uit om dat ook te gaan doen.

 

Kort voor vertrek beslissen?

Meer en meer mensen proberen te leven vanuit het NU. Dat betekent ook dat de keuze om een reis te maken steeds vaker op het laatste moment, ín het moment wordt genomen.

Voor de reiswereld is dit een lastig gegeven. Verhuurders willen vaak uiterlijk zes weken van te voren weten of een reis doorgaat of niet. Vliegtickets worden, naarmate de vliegdatum dichterbij komt, juist duurder in plaats van goedkoper.

Als de sluitingsdatum, die bij de reizen vermeld wordt, al gepasseerd is kun je dus altijd nog naar de mogelijkheden vragen. Weet echter dat het fors duurder uit kan vallen en dat de deelname dan afhankelijk is van de beschikbaarheid van de accommodaties.

 

Garantiefonds

“Het Licht” Spirituele Reizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds GGTO. Deze stichting heeft als doel garantie te bieden aan reizigers die een reisovereenkomst afsluiten met een van de aangesloten touroperators. De garantie houdt in dat het reeds betaalde deel van de reissom uitgekeerd wordt indien de aangesloten touroperator in financieel onvermogen komt en niet meer in staat is de geboekte reis tot uitvoering te brengen. Bovendien garandeert de Stichting GGTO dat de terugreis van de klant uitgevoerd zal worden, indien en voor zover de reisovereenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds bereikt is, indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

 

Reisinformatie over: