Het meditatietraject dat mijn leven in zeer positieve zin heeft veranderd.

 

Het ontwaken van je lichtlichaam

Dit meditatietraject brengt je diep bij jeZelf. Je gaat je lichtlichaam laten ontwaken waardoor je veel gemakkelijker dat, waar je voor gekomen bent op aarde, kunt gaan vormgeven. 

Je zult jezelf stralender en levendiger voelen. Je zult een bron van inspiratie zijn voor de mensen om je heen.  Je leert te luisteren naar die zachte rustige stem van binnen. Je zult op andere manieren gaan waarnemen. Je innerlijk voelen, innerlijk zien en innerlijk weten wordt geactiveerd. Je bekijkt de mensen als het ware “achter” de persoonlijkheid. Je ziet het licht dat ze zijn. Je brengt het zielslicht in je emoties en in je gedachten waardoor je een hele andere werkelijkheid creëert. Oude overtuigingen, oude emoties vallen weg in dit licht. Je opent de weg naar vreugde, liefde, harmonie, vrede en moeiteloosheid.

 

Opbouw van de cursus

Het traject bestaat uit zes blokken. Ieder blok bevat 12 meditaties. Per blok komen we twee dagen bij elkaar. In die dagen wordt je helemaal ondergedompeld in de energie.

Elk blok is apart te volgen. Het vraagt wel dat je de voorgaande blokken gevolgd hebt. Het betekent bijvoorbeeld dat je nu kunt kiezen blok 1 en 2 te doen en volgend jaar blok 3.

 

Thuis verder

Na afloop krijg je toegang tot een specifiek deel van mijn site waarop je de meditaties, die live opgenomen worden, kunt downloaden. Door de meditaties regelmatig te herhalen, integreer je de energie in je dagelijks leven en zul je merken dat je leven een positieve wending aanneemt. En dat vraag om een way of life. Om écht voor dat nieuwe leven te kiezen.

 

Kosten

Jouw investering: 275 euro voor een blok. Dit is inclusief een overheerlijke gluten-, zuivel- en suikervrije lunch. Bovendien krijg je een reader met uitleg over de energiecentra die we gaan activeren. Heb je al eens eerder het blok gevolgd, dan kun je voor half geld mee doen in de herhaling. Weet dat de energie inmiddels al weer verhoogd is zodat je er nog weer meer uit kunt halen.

Als je je direct opgeeft voor alle zes blokken ontvang je 100 euro korting op de totaalprijs.

 

Introductie ochtend, gratis toegankelijk

Misschien voel je je aangetrokken tot deze cursus en heb je tegelijk zoiets van “hoe weet ik dat dit wat voor mij is?”. Kom dan naar de introductie ochtend. Tijdens deze ochtend kom je in contact met de energieën en de verschillende soorten meditaties. Kun je zelf, vrijblijvend, ontdekken of dit is wat je verder kan brengen.

Zaterdag 31 augustus 2019 van 10.00 tot 12.30 uur.

Aanmelden graag door een mail te sturen aan marion@het-licht.net

 

 

Nina vertelt:

Ik dacht een vlammend betoog te gaan schrijven over mijn ervaringen tijdens de cursus “Awakening your Light Body”.

Over hoe bijzonder het was om zes keer twee hele dagen ondergedompeld te worden in een zee van subtiele energieën, daarop te leren drijven en tot verdieping te komen in het veld van licht en liefde.

Het betoog komt er niet. Ik deed verschillende pogingen. Ze werken niet. Het is teveel, te mooi, te ingrijpend. Hoe moet je daar over schrijven?  Hoe beschrijf je een proces dat een cadeau blijkt te zijn dat steeds opnieuw kan worden uitgepakt omdat het onderweg steeds groter wordt, glanzender. Een proces waarvan de effecten enorm zijn.

Ik geef het op. Ik ben te vol. Teveel opgetild door de ervaringen. Er zijn mij veel dingen duidelijk geworden, maar  één ervan is niet te negeren : JE MOET HET DOEN. Er over lezen is niet de weg waarlangs de buit kan worden binnengehaald.                                                                                                                                                                                      Er is resonantie nodig, resonantie die ingrijpende transformaties bewerkstelligt. Dat vraagt aanwezigheid, open staan , op bewust niveau contact maken met je ziel, je laten drijven op de subtiele energieën. Je doet niets, je werkt niet, trekt noch duwt. Je laat je drijven.

Marion is een kei in het “uitlokken” van resonantie. Er is geen ontkomen aan. Mijn verhalen daarover komen ooit nog wel. Nu past stilte omdat het wonder plaatsvindt voorbij woorden, voorbij beelden, voorbij oude ideeën en gewoontes. Het speelt zich af op een nieuw level, in een andere dimensie en toch ook weer hier.

Nina Barhorst

 

Hieronder tref je een overzicht van de verschillende blokken.

 

Blok 1. Je basis verstevigen

Verlang jij naar een stevige veilige basis, naar een diep innerlijk weten, naar oervertrouwen, je veilig voelen en staan als een rots voor wie je bent? Mag je levensenergie, je seksuele energie, wel een boost krijgen en ben je er aan toe om de controle los te laten. Je over te geven aan de stroom van het leven?

In dit blok worden de eerste drie centra geactiveerd die dit voor je kunnen bewerkstelligen.

Dit blok wordt op 18 en 19 oktober 2019 gegeven.

 

Blok 2. Je hartcentrum openen

De titel zegt het al. Een hartblok waarin al het oude hartzeer opgeruimd kan worden. De energieën tikken de lagere emoties aan en helpen je je hart te openen zodat je meer vreugde, liefde, harmonie en vrede in je leven kunt gaan ervaren.

Dit blok wordt op 29 en 30 november 2019 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 – je basis verstevigen – bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 3. Je hogere energiecentra activeren

Jezelf tot expressie brengen en je bewust worden dat je kunt waarnemen met andere zintuigen dan die waar je gewoonlijk gebruik van maakt. Je wordt je ook bewust van je verbinding met het oneindige. Hoe je ingebed bent in een allesomvattend bewustzijn. Je creativiteit wordt geactiveerd.

Dit blok wordt op 10 en 11 januari 2020 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 en 2 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 4. Je energielichamen op elkaar afstemmen

Door het combineren en op elkaar afstemmen van de geactiveerde energiecentra kun je je gewaarzijn verfijnen. Je kunt hogere frequenties aan je uitstraling toevoegen.

Dit blok wordt op 21 en 22 februari 2020 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1, 2 en 3 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 5. Je Lichtlichaam laten ontwaken

In dit blok leer je de eerste twee lichtlichaamscentra. Je bewustzijn van deze dimensie groeit hiermee. Je leert het leven vanuit een hoger perspectief te zien. Het is een voorbereiding op een nieuwe fase in je leven. Je zuivert je aura en vult die met licht. Je leert zielscontact te maken met anderen.

Dit blok wordt op 3 en 4 april 2020 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 4 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 6. Stralend worden

Nu je het laatste lichtlichaamscentrum laat ontwaken, ontstaat de ervaring van eenheid. Je wordt een bron van licht. Het niveau van je persoonlijke kracht, je vaardigheid is nu toegenomen om jezelf en je omgeving te veranderen en in hogere sferen van licht te bestaan.

Dit blok wordt op 8 en 9 mei 2020 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 5  bij mij of iemand anders heeft gevolgd.