Het meditatietraject dat mijn leven in zeer positieve zin heeft veranderd.

Het ontwaken van je lichtlichaam

Dit meditatietraject brengt je diep bij jeZelf. Je gaat je lichtlichaam laten ontwaken waardoor je veel gemakkelijker dat, waar je voor gekomen bent op aarde, kunt gaan vormgeven. 

Je zult jezelf stralender en levendiger voelen. Je zult een bron van inspiratie zijn voor de mensen om je heen.  Je leert te luisteren naar die zachte rustige stem van binnen. Je zult op andere manieren gaan waarnemen. Je innerlijk voelen, innerlijk zien en innerlijk weten wordt geactiveerd. Je bekijkt de mensen als het ware “achter” de persoonlijkheid. Je ziet het licht dat ze zijn. Je brengt het zielslicht in je emoties en in je gedachten waardoor je een hele andere werkelijkheid creëert. Oude overtuigingen, oude emoties vallen weg in dit licht. Je opent de weg naar vreugde, liefde, harmonie, vrede en moeiteloosheid.

Opbouw van de cursus

Het traject bestaat uit zes blokken. Ieder blok bevat 12 meditaties. Per blok komen we twee dagen bij elkaar. In die dagen wordt je helemaal ondergedompeld in de energie.

Elk blok is apart te volgen. Het vraagt wel dat je de voorgaande blokken gevolgd hebt. Het betekent bijvoorbeeld dat je nu kunt kiezen blok 1 en 2 te doen en volgend jaar blok 3.

Thuis verder

Na afloop krijg je de live opgenomen meditaties via We Transfer in je mailbox. Door de meditaties regelmatig te herhalen, integreer je de energie in je dagelijks leven en zul je merken dat je leven een positieve wending aanneemt. En dat vraag om een way of life. Om écht voor dat nieuwe leven te kiezen.

Kosten

Jouw investering: 300 euro per blok. Dit is inclusief een overheerlijke vegetarische lunch. Bovendien krijg je een reader met uitleg over de energiecentra die we gaan activeren. Heb je al eens eerder het blok gevolgd, dan kun je voor half geld mee doen in de herhaling. Weet dat de energie inmiddels al weer verhoogd is zodat je er nog weer meer uit kunt halen.

Cursuslocatie

De dagen worden gehouden bij Wakker Bewustzijn aan de Westerweg 14 in Alkmaar. De locatie ligt op loopafstand van het station. 

Voor ervaringsverhalen: klik hier: https://www.het-licht.net/ervaringen-meditatie/

Introductie avond

Misschien voel je je aangetrokken tot deze cursus en heb je tegelijk zoiets van “hoe weet ik dat dit wat voor mij is?”. Kom dan naar de introductie avond. Tijdens deze avond kom je in contact met de energieën en de verschillende soorten meditaties. Kun je zelf, vrijblijvend, ontdekken of dit is wat je verder kan brengen.

Woensdag 18 augustus 2021 van 19.30 tot 21.30 uur.

Investering: 12,50 euro.

Hieronder tref je een overzicht van de verschillende blokken.

Blok 1. Je basis verstevigen

Verlang jij naar een stevige veilige basis, naar een diep innerlijk weten, naar oervertrouwen, je veilig voelen en staan als een rots voor wie je bent? Mag je levensenergie, je seksuele energie, wel een boost krijgen en ben je er aan toe om de controle los te laten. Je over te geven aan de stroom van het leven?

In dit blok worden de eerste drie centra geactiveerd die dit voor je kunnen bewerkstelligen.

Dit blok wordt op 1 en 2 oktober 2021 gegeven.

 

Blok 2. Je hartcentrum openen

De titel zegt het al. Een hartblok waarin al het oude hartzeer opgeruimd kan worden. De energieën tikken de lagere emoties aan en helpen je je hart te openen zodat je meer vreugde, liefde, harmonie en vrede in je leven kunt gaan ervaren.

Dit blok wordt op 12 en 13 november 2021 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 – je basis verstevigen – bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 3. Je hogere energiecentra activeren

Jezelf tot expressie brengen en je bewust worden dat je kunt waarnemen met andere zintuigen dan die waar je gewoonlijk gebruik van maakt. Je wordt je ook bewust van je verbinding met het oneindige. Hoe je ingebed bent in een allesomvattend bewustzijn. Je creativiteit wordt geactiveerd.

Dit blok wordt op 17 en 18 december 2021 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 en 2 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 4. Je energielichamen op elkaar afstemmen

Door het combineren en op elkaar afstemmen van de geactiveerde energiecentra kun je je gewaarzijn verfijnen. Je kunt hogere frequenties aan je uitstraling toevoegen.

Dit blok wordt op 4 en 5 februari 2022 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1, 2 en 3 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

 

Blok 5. Je Lichtlichaam laten ontwaken

In dit blok leer je de eerste twee lichtlichaamscentra. Je bewustzijn van deze dimensie groeit hiermee. Je leert het leven vanuit een hoger perspectief te zien. Het is een voorbereiding op een nieuwe fase in je leven. Je zuivert je aura en vult die met licht. Je leert zielscontact te maken met anderen.

Dit blok wordt op 18 en 19 maart 2022 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 4 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

 

Blok 6. Stralend worden

Nu je het laatste lichtlichaamscentrum laat ontwaken, ontstaat de ervaring van eenheid. Je wordt een bron van licht. Het niveau van je persoonlijke kracht, je vaardigheid is nu toegenomen om jezelf en je omgeving te veranderen en in hogere sferen van licht te bestaan.

Dit blok wordt op 29 en 30 april 2022 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 5  bij mij of iemand anders heeft gevolgd.