Het meditatietraject dat mijn leven in zeer positieve zin heeft veranderd.

Het ontwaken van je lichtlichaam

Dit meditatietraject brengt je diep bij jeZelf. Je gaat je lichtlichaam laten ontwaken waardoor je veel gemakkelijker dat, waar je voor gekomen bent op aarde, kunt gaan vormgeven. 

Je zult jezelf stralender en levendiger voelen. Je zult een bron van inspiratie zijn voor de mensen om je heen.  Je leert te luisteren naar die zachte rustige stem van binnen. Je zult op andere manieren gaan waarnemen. Je innerlijk voelen, innerlijk zien en innerlijk weten wordt geactiveerd. Je bekijkt de mensen als het ware “achter” de persoonlijkheid. Je ziet het licht dat ze zijn. Je brengt het zielslicht in je emoties en in je gedachten waardoor je een hele andere werkelijkheid creëert. Oude overtuigingen, oude emoties vallen weg in dit licht. Je opent de weg naar vreugde, liefde, harmonie, vrede en moeiteloosheid.

Opbouw van de cursus

Het traject bestaat uit zes blokken. Ieder blok bevat 12 meditaties. Per blok komen we twee dagen bij elkaar. In die dagen wordt je helemaal ondergedompeld in de energie.

Elk blok is apart te volgen. Het vraagt wel dat je de voorgaande blokken gevolgd hebt. Het betekent bijvoorbeeld dat je nu kunt kiezen blok 1 en 2 te doen en volgend jaar blok 3.

Thuis verder

Na afloop krijg je de live opgenomen meditaties via We Transfer in je mailbox. Door de meditaties regelmatig te herhalen, integreer je de energie in je dagelijks leven en zul je merken dat je leven een positieve wending aanneemt. En dat vraag om een way of life. Om écht voor dat nieuwe leven te kiezen.

Kosten

Jouw investering: 300 euro per blok. Dit is inclusief een overheerlijke vegetarische lunch. Bovendien krijg je een reader met uitleg over de energiecentra die we gaan activeren. Heb je al eens eerder het blok gevolgd, dan kun je voor half geld mee doen in de herhaling. Weet dat de energie inmiddels al weer verhoogd is zodat je er nog weer meer uit kunt halen.

Cursuslocatie

De dagen worden gehouden bij Wakker Bewustzijn aan de Westerweg 14 in Alkmaar. De locatie ligt op loopafstand van het station. 

Voor ervaringsverhalen: klik hier: https://www.het-licht.net/ervaringen-meditatie/

Introductie ochtend

Misschien voel je je aangetrokken tot deze cursus en heb je tegelijk zoiets van “hoe weet ik dat dit wat voor mij is?”. Kom dan naar de introductie ochtend. Tijdens deze ochtend kom je in contact met de energieën en de verschillende soorten meditaties. Kun je zelf, vrijblijvend, ontdekken of dit is wat je verder kan brengen.

Zaterdag 5 september 2020 van 10.00 tot 12.30 uur.

Investering: 10 euro.

Hieronder tref je een overzicht van de verschillende blokken.

Blok 1. Je basis verstevigen

Verlang jij naar een stevige veilige basis, naar een diep innerlijk weten, naar oervertrouwen, je veilig voelen en staan als een rots voor wie je bent? Mag je levensenergie, je seksuele energie, wel een boost krijgen en ben je er aan toe om de controle los te laten. Je over te geven aan de stroom van het leven?

In dit blok worden de eerste drie centra geactiveerd die dit voor je kunnen bewerkstelligen.

Dit blok wordt op 23 en 24 oktober 2020 gegeven.

 

Blok 2. Je hartcentrum openen

De titel zegt het al. Een hartblok waarin al het oude hartzeer opgeruimd kan worden. De energieën tikken de lagere emoties aan en helpen je je hart te openen zodat je meer vreugde, liefde, harmonie en vrede in je leven kunt gaan ervaren.

Dit blok wordt op 27 en 28 november 2020 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 – je basis verstevigen – bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 3. Je hogere energiecentra activeren

Jezelf tot expressie brengen en je bewust worden dat je kunt waarnemen met andere zintuigen dan die waar je gewoonlijk gebruik van maakt. Je wordt je ook bewust van je verbinding met het oneindige. Hoe je ingebed bent in een allesomvattend bewustzijn. Je creativiteit wordt geactiveerd.

Dit blok wordt op 8 en 9 januari 2021 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 en 2 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

Blok 4. Je energielichamen op elkaar afstemmen

Door het combineren en op elkaar afstemmen van de geactiveerde energiecentra kun je je gewaarzijn verfijnen. Je kunt hogere frequenties aan je uitstraling toevoegen.

Dit blok wordt op 19 en 20 februari 2021 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1, 2 en 3 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

 

Blok 5. Je Lichtlichaam laten ontwaken

In dit blok leer je de eerste twee lichtlichaamscentra. Je bewustzijn van deze dimensie groeit hiermee. Je leert het leven vanuit een hoger perspectief te zien. Het is een voorbereiding op een nieuwe fase in je leven. Je zuivert je aura en vult die met licht. Je leert zielscontact te maken met anderen.

Dit blok wordt op 2 en 3 april 2021 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 4 bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

 

Blok 6. Stralend worden

Nu je het laatste lichtlichaamscentrum laat ontwaken, ontstaat de ervaring van eenheid. Je wordt een bron van licht. Het niveau van je persoonlijke kracht, je vaardigheid is nu toegenomen om jezelf en je omgeving te veranderen en in hogere sferen van licht te bestaan.

Dit blok wordt op 30 april en 1 mei 2021 gegeven en is toegankelijk voor ieder die blok 1 t/m 5  bij mij of iemand anders heeft gevolgd.

 

Living your Light Body

In deze meditatiereeks gaat je je verworven vaardigheden uit de Awakening your Light Body cursus meer belichamen. Een praktische cursus hoe je vanuit je lichtlichaam je leven op aarde vorm geeft.

Deze roerige tijden vragen om een stabiel en solide licht te zijn, zodat je de rust in jezelf en voor je omgeving kunt bewaren.

Wat kun je verwachten:

  1. stroming en stralendheid creëren op alle levels, zodat je meer gemak en eenvoud in je leven creëert.
  2. versmelten met de energie van je ziel, zodat je meer vreugde in je leven kunt ervaren en uitdrukken
  3. de helende kracht van kleuren ontdekken en jezelf op alle niveau’s daarin onderdompelen en naar een hoger trillingsniveau brengen
  4. je hart verder openen en diamanten patronen van licht in je hart toelaten. Dan kun je meer gevoelens van compassie en liefde ervaren, meer accepteren wat er is, ZIJN met wat er is
  5. je levensdoel manifesteren. Je hoeft niet eens te weten wat het is. Puur de trilling toelaten zodat jouw hogere pad zich aan je kan ontvouwen
  6. contact met je electric body, wat je naar een dieper bewustzijnsniveau brengt en alles heel transparant en helder maakt.

Deze reeks bestaat uit 6 zaterdagen. De cursus staat open voor ieder die Awakening your Light Body bij mij of een andere docent heeft gevolgd. 

Ook bij deze cursus krijg je na afloop van elke dag de live opgenomen meditaties via We Transfer in je mailbox. 

Heb je de Living your LIght Body al een keer gedaan? Je kunt hem gerust opnieuw doen. Je ervaring zal geheel nieuw zijn.

Kosten

Jouw investering: 150 euro per dag. Dit is inclusief een overheerlijke lunch. De dagen zijn overigens los te volgen. 

Deze cursus wordt gegeven bij Wakker Bewustzijn aan de Westerweg 14 in Alkmaar. 

Data: zaterdag:

29 augustus 2020, 31 oktober 2020, 19 december 2020

13 februari – 2021, 10 april – 2021, 5 juni 2021