Verkenningsdag Sterven is opnieuw geboren worden.

Tijdens deze dag krijg je de kans om te ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde. Je gaat ervaren hoe jij deel uit maakt van het geheel. Hoe je nooit ophoudt te bestaan. Hoe overledenen gewoon hier aanwezig zijn. Je transformeert je angst voor de dood en activeert je potentie om voluit vreugdevol te leven.

Waarom je mee zou doen?

Het lost je lijden op wat vaak nog gepaard gaat met (onbewuste) angst voor de dood. Het geeft vrijheid en ruimte omdat je geen angst meer op dit thema ervaart. En je zult merken dat je vreugdevoller in het leven staat.

Sterven opnieuw geboren worden

Ben je geconfronteerd met de dood? Is je geliefde, je vader, moeder, broer of zus overleden en wil je je bewustzijn met betrekking tot de dood verruimen. Je eigen angsten met betrekking tot de dood oplossen? Je kunt ontdekken dat er geen afgescheidenheid bestaat. Dat jij, en iedereen rondom je, een oneindig bewustzijnsveld is waar je contact mee kunt hebben.
Spreekt dit je aan lees dan vooral de informatie over de cursus Sterven: opnieuw geboren worden.

Een krachtige energetische cursus waarin je naast theoretische informatie over sterven en rouw, zelf aan de slag gaat om een nieuwe kijk op sterven te krijgen. Om te ervaren dat doodgaan eigenlijk helemaal niet bestaat. Ja, fysiek wel én JIJ blijft steeds bestaan.

De cursus wordt gegeven als vierdaagse in Heiloo.

Sterven opnieuw geboren worden (Vakantieweek)

Een andere mogelijkheid is om de cursus als vakantieweek in Bulgarije te volgen. Onderdeel van deze vakantieweek is het meditatieblok Vreugdevol leven. Als je de angst voor de dood overwint, kun je pas echt voluit leven.

Emoties transformeren

Emoties zijn energieën die door je heen gaan. Ze komen en ze gaan. Je bent ze niet. Dat is een heel ander uitgangspunt dan vanuit het maatschappelijke oogpunt. Dan hebben we het over “ik ben verdrietig” of “ik ben boos”. In de cursus Emoties transformeren leer je hoe je de emoties ombuigt. Hoe je emoties die jou vasthouden in belemmerende patronen, kunt transformeren. Dat betekent niet dat ze weg moeten. Nee, door ze volledig toe te laten, te omarmen, mogen ze er volledig zijn én ga je tegelijkertijd opmerken dat ze sneller oplossen.