De wonderbaarlijke kracht van “Ja-zeggen”

Ben je al zo lang je best aan het doen, hard aan het werk en kom je maar niet bij dat gevoel van bevrijding en diepe rust?

In de krachtige workshop “De wonderbaarlijke kracht van “Ja-zeggen” neem ik je mee naar dat diepere niveau van “Ja zeggen”.

Een dag met meditatie en energetisch werk waarin je gaat ontdekken wat “Ja-zeggen” doet. Waar je “nee” zegt. Waar je de stroom van het leven tegenhoudt. Je gaat ontdekken waar je (onbewust) aan het vechten bent. Vanuit een houding van “Ja” verschuift je strijd naar acceptatie. Het ontspant je, het geeft ruimte en rust in je hoofd.

Door de oefeningen en de begeleiding kun je gaan loslaten en in overgave komen. Door “Ja” te zeggen kom je in de stroom van het leven en komt er rust in je systeem. Je opent je voor je grotere potentieel, voor meer vreugde, harmonie en moeiteloosheid in je leven.

De problemen waar je mee worstelt blijken opeens vanuit de grotere JIJ gezien, helemaal geen problemen meer te zijn.

Ik bied je een krachtig drieluik aan.  Drie dagen die perfect op elkaar aansluiten.

  • De wonderbaarlijke kracht van JA zeggen (26 oktober)
  • Je seksuele energie bevrijden (14 november) om vervolgens te
  • Creëren vanuit innerlijke vrede (12 december)

Dus, toe aan acceptatie van dat wat er is. Het omarmen van het leven? Toe aan bevrijding van alle dogma’s, overtuigingen en energie die op je seksuele energiecentrum zit? Zodat je vuur weer kan gaan branden? Je je passie weer kunt gaan leven. Toe aan de rust en vrede in jezelf en vandaar uit jouw hoogste goed creëren? Bij je dienstbaarheid aan de mensheid komen? Schrijf je dan nu in! En weet je …. het is zo kicken als je in je dagelijkse leven gaat merken dat het gewoon werkt.

De dagen zijn zowel als drieluik te volgen als aparte dagen. We werken met meditatie, lichaamsbeweging en energetisch werk.

Jouw investering bedraagt 125 euro (incl. lunch) per workshop. Schrijf je je in voor het drieluik, dan ontvang je 25 euro korting en betaal je 350 euro.