Je  zendt in je meditaties steeds opnieuw pure rijkdom uit, waarmee je mij moeiteloos raakt. Ik hoef alleen maar stil te zijn en open.

 

De opnames van de meditaties die je trouw toestuurt beheer ik als kostbaarheden, die steeds meer aan waarde winnen. De reden dat ze voor mij zo belangrijk zijn  ligt ook in het feit dat ik, gehoor gestoord als ik ben, tijdens de meditaties soms essentiële stukjes mis. Ik hoef mij daar niet druk over te maken. Ik kan  in alle rust aanwezig zijn, wetende dat ik het thuis zo vaak kan horen als ik wil.  Bijna dagelijks  luister ik   een of twee meditaties af  en iedere keer dient zich iets aan waarmee ik weer verder kan. Als ik alle ervaringen moet weergeven, dan kan ik een boek schrijven. Wat mij het meest dierbaar is?  Het bewustzijn van het licht in mij. Het hebben van ontmoetingen, die nu mogelijk zijn geworden door de resonantie met / van het licht in de ander.  De liefde die ik daarbij kan voelen, ook bij mensen waarbij   dat voorheen onmogelijk leek. Het genezen van het verwaarloosde kind in mij. Ik zei het al ‘PURE RIJKDOM’ die stap voor stap in omvang toeneemt langs de weg van jouw meditaties. Nina

 

Na m’n reis naar IJsland wilde ik de ervaringen die ik daar heb opgedaan verder integreren en ben ik gestart met de meditatiecursus ‘Het bewust zijn van je Goddelijke Zelf verdiepen’.

Mooi om in een klein groepje samen de meditaties te volgen en elkaar te versterken. Daarnaast zet het bij mij veel in beweging. Ik merk hoe moeiteloos het leven gaat, als ik vanuit mezelf leef, in het moment, afgestemd op het Goddelijke Zelf. En daarnaast af en toe mezelf verliezend in de verhalen die ik mezelf vertel of om mij heen hoor. 

De dagelijkse meditaties vanuit dit blok en vanuit de reis naar IJsland, helpen mij om steeds weer af te stemmen op het Goddelijke Zelf en steeds sneller te herkennen waar ik sta. Nieuwsgierig heb ik mij dan ook opgegeven voor het blok ‘Je ego overstijgen’. Brenda