Living your Light Body

Twaalf meditaties in twee dagen. Het is veel, heel veel,  maar hoezo angst voor verlies- voor achteruitgang? Onzin!!!! Ik ben er zo rijk uitgekomen. Ik zie mijzelf nu lopen, rechtop, zonder angst, zonder dwang het pad volgend dat voor mij ligt. Er is vrede, er is licht. Ik voel de kracht in mij, voel mij verwachtingsvol voor wat komt, wat het ook moge zijn. Dat is even iets anders dan  angst voor achteruitgang, voor verlies. Ik ben er klaar voor en de vreugde dartelt om mij heen. Die deur, de deur naar vreugde,  staat wijd open. En dat na slechts twee dagen mediteren.

Bedankt en liefs van Nina (86 jaar) – oktober 2021

 

Awakening your Light Body

Dit meditatietraject heeft me weer terug gebracht naar mijn oorspronkelijke natuur en kracht.

Vanuit deze basis heb ik keuzes gemaakt waar ik zó blij mee ben.

  • “Er zijn” voor mijn moeder tijdens de laatste fase van haar leven.
  • Werken vanuit mijn hart.
  • Nee zeggen tegen iets wat niet goed voelt.

Met het bewust en zelf maken van keuzes voel ik dat de verbindingen in mij en met de mensen om mij heen groeien.

Dankbaar hoe Marion heeft begeleid, ze doet dit direct, eerlijk, liefdevol en respectvol. 

Mijn spiegel is niet langer beslagen: Ik zie mezelf en dit voelt goed!

Karien Fabius – april 2021

 

Awakening your Light Body

Door dit traject ben ik gaan ervaren dat ik zoveel meer ben dan mijn fysieke lichaam. Het heeft mij rust, verstilling, vertraging, geduld, liefde, acceptatie, zelfcompassie en nog zoveel meer gebracht.

Bevroren energieën zijn losgetrild, het ego brokkelt beetje bij beetje af en ligt steeds meer in stukjes aan mijn voeten, angsten heb ik meer leren omarmen en van een “moeten” ben ik meer gezakt in een “zijn”.

Om vanuit dit Zijn mijn eigen unieke vonk te (gaan) ontdekken én te gaan leven.

Marion begeleidt het traject vanuit een open hart, onvoorwaardelijke liefde en een constante afstemming op het groepsveld. Ze tuned in op individuele processen en beweegt mee met de beweging van de ziel. Alhoewel mijn ego dit niet echt fijn vond; voor mijn ziel was en is dit de enige weg.

En dat ik deze weg mag gaan onder begeleiding van Marion, daar ben ik oneindig dankbaar voor.

Suzanne van Langen – april 2021

 

Awakening your Light Body

 Het is teveel, te mooi, te ingrijpend. Hoe moet je daar over schrijven?  Zes keer twee hele dagen ondergedompeld te worden in een zee van subtiele energieën, daarop te leren drijven en tot verdieping te komen in het veld van licht en liefde. Hoe beschrijf je een proces dat een cadeau blijkt te zijn dat steeds opnieuw kan worden uitgepakt omdat het onderweg steeds groter wordt, glanzender. Een proces waarvan de effecten enorm zijn.

Er zijn mij veel dingen duidelijk geworden, maar  één ervan is niet te negeren : JE MOET HET DOEN. Er over lezen is niet de weg waarlangs de buit kan worden binnengehaald. Er is resonantie nodig, resonantie die ingrijpende transformaties bewerkstelligt. Dat vraagt aanwezigheid, open staan , op bewust niveau contact maken met je ziel, je laten drijven op de subtiele energieën. Je doet niets, je werkt niet, trekt noch duwt. Je laat je drijven.

Marion is een kei in het “uitlokken” van resonantie. Er is geen ontkomen aan. Het is stil in mij. Het wonder vindt plaats voorbij woorden, voorbij beelden, voorbij oude ideeën en gewoontes. Het speelt zich af op een nieuw level, in een andere dimensie en toch ook weer hier.

Nina Barhorst – juni 2020

 

Awakening your Light Body

Terugkijkend op deze cursus  ben ik heel erg blij dat ik de cursus in zijn totaliteit heb gevolgd. De meditaties van ieder blok vulde elkaar weer aan en het gevoel is daardoor dieper, intenser en een geheel. Het heeft mij veel gebracht wat ik toen nog niet had durven hopen.  

Ik werd geconfronteerd met mijn faalangst. Doe ik het wel goed? Ik voel niks? Wat moet ik voelen?  Ik deed te goed mijn best terwijl ik het veel meer mocht laten gebeuren, de controle loslaten, de energie laten stromen, observeren.  Nu mediteer ik dagelijks en voel mij anders, rustiger, opgeruimder in het hoofd, opgewekter, energieker en lichter.

Ik ben me bewust geworden van vaste patronen, de manier van hoe ik reageer op anderen, overtuigingen, de invloed van de gedachten op hoe ik handel en mij gedraag. Ik voel steeds duidelijker wanneer ik in de stroom zit en wanneer niet.

Ik werd/wordt mij  meer bewust van wie ik werkelijk diep van binnen ben met al mijn behoeften , wensen en  verlangens. Ik ben nu liefdevoller voor mijzelf en anderen om mij heen. Dit heeft ook zijn weerslag op de ander.

Het mooiste wat ik heb ervaren is dat ik mijn verlangen heb durven uitspreken! Dat wat ik werkelijk wil. Ik creëer het en het komt naar mij toe. Negatieve, sombere en probleem gedachten voelen niet meer goed. Ik voel en denk vanuit een hoger bewustzijn  en dat  geeft zoveel  kracht , vertrouwen en blijdschap en heel veel energie. 

YK – juni 2020

 

Meditaties algemeen

Je  zendt in je meditaties steeds opnieuw pure rijkdom uit, waarmee je mij moeiteloos raakt. Ik hoef alleen maar stil te zijn en open.

 

De opnames van de meditaties die je trouw toestuurt beheer ik als kostbaarheden, die steeds meer aan waarde winnen. De reden dat ze voor mij zo belangrijk zijn  ligt ook in het feit dat ik, gehoor gestoord als ik ben, tijdens de meditaties soms essentiële stukjes mis. Ik hoef mij daar niet druk over te maken. Ik kan  in alle rust aanwezig zijn, wetende dat ik het thuis zo vaak kan horen als ik wil.  Bijna dagelijks  luister ik   een of twee meditaties af  en iedere keer dient zich iets aan waarmee ik weer verder kan. Als ik alle ervaringen moet weergeven, dan kan ik een boek schrijven. Wat mij het meest dierbaar is?  Het bewustzijn van het licht in mij. Het hebben van ontmoetingen, die nu mogelijk zijn geworden door de resonantie met / van het licht in de ander.  De liefde die ik daarbij kan voelen, ook bij mensen waarbij   dat voorheen onmogelijk leek. Het genezen van het verwaarloosde kind in mij. Ik zei het al ‘PURE RIJKDOM’ die stap voor stap in omvang toeneemt langs de weg van jouw meditaties. Nina