Kleine stapjes

Ik voel/ervaar wel een verandering in me, meer stevigheid en ergens ook meer rust gek genoeg. Kleine stapjes zijn ook belangrijk en ik ben er dankbaar voor.

Vooral het trekken van de betekenisvolle kaarten en de 2 ademhalingsmeditaties hebben indruk gemaakt op me. Er is wel degelijk een steen verlegd…

Ook ik ben dankbaar voor de mooie midweek met elkaar. Wat een mooie, fijne, lieve mensen. Eigenlijk zijn woorden niet toereikend wat je voelt in tijdens en na zo’n retraite met elkaar….

Nogmaals dank je wel Marion voor de geboden kans om mij weer een stukje verder op mijn weg te helpen.

Lisette – oktober 2021 Haarle

 

Retraite op Elohim Centre in Veelerveen

Veelerveen heeft veel impact gehad op mij. Om de subtiele energieën te mogen voelen en ervaren was heel waardevol. Er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan wij kunnen bewroeten. Maar zo mooi om daar een stukje van te mogen proeven. Jouw begeleiding daarin was ondersteunend en liefdevol. Waar ik heel dankbaar voor ben.

Lichtvoetig en engelachtig, elven, feeën, eenhoorns en Orin zijn de woorden die bij me opkomen, die deze dagen kenmerkten. Alles in pure harmonie. Maar ook vreugde en moeiteloosheid. En (h)eerlijk eten! En dat alles in een kleine gezellige chalet, omringd door de hoge trillingsvelden van de diverse tuinen, magisch! 

Renate – augustus 2021

 

HSP en verbinding

Ik vond het erg spannend om mee te gaan doen aan de retraite.

Ondanks dat ik gauw in mijn hoofd zit tijdens de yoga en/of meditatie, is het gaan stromen.

Ik ben zeker van plan om vaker naar een retraite te gaan, je ervaart dat het leven zo’n stuk eenvoudiger kan zijn en het is gewoon heel fijn om met gelijkgestemde mensen bijeen te zijn.. De healing gaf mij ook zo’n enorm veel energie, ik had denk ik de hele nacht wel wakker kunnen blijven…

Door mijn hsp dacht ik mij meer af te sluiten zodat ik minder prikkels binnen zou krijgen. Nu werd me helder dat ik daardoor ook uit verbinding ben gegaan.

Anoniem – augustus 2021

 

Puur

Dankjewel. Dankjewel voor een mooie en zachte retraite.

Puur,

Puur is wat ik zie, wat ik hoor, wat ik voel.

Puur, is wat jij doet, wie jij bent, wat jij schenkt.

Puur,

Puur, is hoe het werkt, hoe het vertrouwt, wat het brengt.

Puur, daar mag je van alles van vinden,

En dat is exact wat het is

ISH – augustus 2021

 

Alleen maar liefde!

Wat een bijzonder magisch weekend. Een fijne groep waarin alles mag en kan, mede dankzij Marion haar fijne begeleiding. Energetisch werk was voor mij een nieuwe ervaring en wauw wat ben ik dankbaar dat ik dit door Marion heb leren kennen. Voor mij een krachtige bijzondere manier om te kunnen helen. De combinatie met muziek maken, dansen en alles wat we deden was geweldig!

Dankbaar dat ik dit weekend met iedereen die aanwezig was heb mogen ervaren. Alleen maar liefde! 

ES – augustus 2021

 

Met andere ogen kijken

Ik heb de eerst paar dagen van deze week opgedragen aan jou en de energie van iedereen in dit weekend. Ik voel me echt aangeraakt door het Goddelijke zelf. Al een aantal belangrijke inzichten hebben tot even grote keuzes/ beslissingen geleid. Zonder angst of twijfel. 

Het ontgaat niemand in mijn omgeving dat er iets verandert is in mij. “Ik kijk met andere ogen. Mijn omgeving krijgt kleur, de mensen, bloemen. Ik zie het beter. Scherper. Ik hoor andere klanken, woorden van mezelf en anderen zijn geen oorverdovend lawaai meer. Ik kan nu beter luisteren. Ook komen woorden uit mijn mond die ik nog nooit gebruikt heb. Als vanzelf.

Ik voel het kind, die vol vertrouwen de wereld inkijkt weer in mij komen.”

Ninon Schutte – augustus 2021

 

Doofheid als handicap?

Ik geniet, ben onder de indruk  van een  prachtig groepsgebeuren.Wat een bijzondere mensen. Alleen mijn doofheid is een behoorlijke handicap. Ik mis veel en besluit om zo nu en dan daar geen energie in te steken, maar te gaan “horen met andersoortige oren”. Dat lukt wonderwel bij een meditatie , waarbij de muziek minstens zo belangrijk is als de tekst. Ik laat alleen de muziek binnen komen en word er door mee gezogen. Het brengt mij op een meer in een roeiboot. Het meer is van zuiver licht, de roeiboot is opgebouwd uit licht, de roeispanen, het water, het riet, de oever, alles is van licht. Zelfs ik ben van licht. Het is prachtig, vreedzaam, blij. Ik kan niet aanmeren en blijf dus rustig peddelen

Nina Barhorst – augustus 2021

 

Groeispurt

De retraite heb ik ervaren als een groeispurt. Er is zoveel aangetikt, in mijn lijf omgevormd en gevoelsmatig ben ik getransformeerd. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen kracht en potentieel en heb zin om hiermee aan de slag te gaan. Dat gaat niet om kennis hebben van en wel om innerlijk weten, vertrouwen. De manier waarop Marion de retraite begeleidde, was zo liefdevol, natuurlijk en van ongekend hoog niveau. Door de veilige bedding en sfeer die Marion creëert, kon ik mezelf volledig laten zien. Ik ben heel dankbaar dat Marion op mijn pad is gekomen. Enne, het eten was goddelijk!

Marlies Leenaars – augustus 2021

 

Magisch

Ik ben nog aan het nagenieten van de energie, de warmte en de liefde die ik heb mogen ervaren. Wat een prachtige mensen. 

Ik vond het een magische ervaring en heb weer meer vertrouwen in de toekomst. Ik voel dat de juiste dingen of mensen op mijn pad gaan komen. Ik ga een yoga- en meditatie plekje installeren in huis zodat ik het ook blijf toepassen. Ik voel dat dit mij verder gaat brengen. 

Ik wil jou, Kees, Marga en Sophie nogmaals heel hartelijk bedanken voor deze geweldige ervaring. 

Belinda van der Sluis – augustus 2021

 

Dankbaar

Heel veel dankbaarheid voor de mooie en bijzondere dagen in je huisje. De liefde waarmee je alles omkleedde voelde als een warm welkom bad, zo fijn en zo bijzonder en alles zo nieuw voor mij om aan over te geven en zo te beleven – en de essentie voelde erg vertrouwd. Je bent een bijzonder mooi mens Marion!

En ook bijzonder om de harten en wegen van de andere lieve vrouwen zo open en van zo dichtbij te mogen meebeleven. 

Ik ben je dankbaar, dankbaar voor je liefde, het delen en laten zien!

Anoniem – april 2021

 

 

Opening van deuren die voorheen gesloten bleven

Ik zit na te genieten van hele fijne dagen in Haarle. Ik voel me lichter, vrijer, rustiger, stralender! Ik voel in plaats van dat ik denk! Opnieuw bijzonder om te ervaren wat een paar dagen onderdompelen in meditatie, wandelen, yoga en mooie intense gesprekken kan bewerkstelligen. De kleinere samenstelling van 4 personen was fijn! De sfeer nodigde uit om jezelf te zijn, je te uiten in woorden, in tranen, in een lach of in enkel een gelaatsuitdrukking!  De nabesprekingen van de meditaties en yoga, de 1 op 1 gesprekken en af en toe een gesprek met mezelf. De combinatie was zo prettig! En dat natuurlijk onder jouw professionele maar vooral bezielende en warme begeleiding! Dat opende voor mij deuren die voorheen gesloten bleven!

Nogmaals dank!!!

Cora Veldhuizen – april 2021

 

Opnieuw ontwaken

Dank je wel voor je krachtig, liefdevol met licht gevulde leiding tijdens deze dagen. 

Iedere dag erna knapt een cel open waaruit een stukje bewustzijn komt.

Bewustzijn in energie, andere dimensies, en juist ook hier op aarde.

Ze helpen me lichter te leven, te komen tot daadkracht, te voelen in mijn bodem: mijn levensenergie.

Het is alsof ik opnieuw ontwaak.

Je hebt me de veiligheid en liefde gegeven om werkelijk naar mezelf te kijken, om open te staan voor

de onmetelijke bron van liefde en licht.

Dank je wel!

Karien Fabius – augustus 2020

 

Genieten

Ik ben nog volop aan het nagenieten van deze prachtige retraite. Het lied “because we believe” met daarin “we are born to shine” verwoord voor een groot deel hoe ik de retraite ervaren heb. Ik merk dat ik anders op dingen reageer, ik blijf in de hoge energie en geniet van moment tot moment. Och de liefde …. zoooo fijn! En het werkt zo door naar mijn omgeving. Ontroerend mooi.

Suzanne van Langen – augustus 2020

Stralen

Mijn vriend vond me stralen als nooit tevoren. Hij had me nog nooit zo gezien. Ik voel me ook geweldig.

Cora Veldhuizen – augustus 2020

Pittig

Na de stilte retraite was ik al snel terug in de hectiek van familie- en vrienden bezoek, feestjes, bbq, etc. Tussentijds was ik me steeds bewust van mijn gedachten, van mijn IK, en alles er om heen, en dacht ik geregeld terug aan de 3 stilte dagen. Die herinneringen werden steeds mooier! 

Om eerlijk te zijn, vond ik het behoorlijk pittig, vooral de eerste 2 dagen. Het ego met al zijn verhalen, waardoor er twijfel ontstaat. Het was intern een enorm gevecht, waarin ik bleef hopen, verwachten, verlangen om iets te bereiken…wat wist ik eigenlijk niet…? Misschien om ook in die diepere laag te komen. Het heeft me enorm veel inzichten gegeven, en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Ik blijf op zoek, maar ik probeer meer te accepteren en minder te streven. En niet vanuit het IK te streven. 

Suzan Grootschoten – augustus 2019

 

Geluksvogel

Wat ben ik een geluksvogel, dat ik bij de stilte retraite aanwezig was met een hele groep mooie lieve mensen.
een geweldige ervaring die ik voor geen goud had willen missen! Ik heb losgelaten, gehuild en mét die mooie inzichten ben ik nu zóveel rijker van binnen!
Mijn dank is groot Marion,
dikke knuffel, Loes. – Orvelte, augustus 2019

Overgave en geleid worden

Na Smalhoorn  2 x rechtsaf , dan bij Westerbork de navigatie aanzetten…..zei je.

Niet gedaan , was helemaal niet nodig. Ik werd geleid. Binnen 2 en een half uur was ik thuis , bij Wieringen Sky Radio aan en zingend Bergen bereikt. 

 

Zo kan het gaan Marion.

Op 1 dag de frequentie zò verschuiven van laag naar hoger.

Ik blijf me daarover verbazen……? En in het Licht van deze dagen plug ik in op een hoge energie en begroet ik mijn Goddelijk Zelf in Overgave. 

 

Wat een bijzondere dagen zijn dit voor mij en velen met mij geweest. 

Zonder woorden delen en verbinden , kennen, herkennen met Het Hart wagenwijd open en soms even niet.

Het mocht er allemaal zijn. Ik tel mijn zegeningen  En spaar alvast voor een volgende retraite. JB – Orvelte, augustus 2019

 

Lichter, meer energie en vrolijker

Het was voor mij de eerste stilteretraite ever. Bij de start voelde ik een bepaalde spanning van: “ga ik geen zware dingen tegenkomen”. Ik bleek niet de enige te zijn die het spannend vond.

Ik kan je zeggen: Het was een geweldig ervaring. Soms fysiek zwaar door het stilzitten; wanneer je echter op je ademhaling blijft focussen gaan de pijntjes jeuk of – wat er ook voorbijkomt -, weg als sneeuw voor de zon. Dit is op zich al een aparte ervaring.

De begeleidende meditaties ’s morgenvroeg vond ik echt heerlijk. De ene keer kwamen er veel en de andere keer minder emoties los en dat lucht echt op. Je begint de dag hierna echt als een nieuwe dag.

Marion voelt haarfijn aan wanneer iemand een persoonlijke coaching sessie nodig heeft en daar wordt tijd voor vrijgemaakt wanneer je dat zelf ook wilt. In de avond hadden we een gezamenlijke bijeenkomst waar je, als je dat wilde, je eigen bevindingen kon vertellen. Dat is erg fijn omdat je soms herkenning hoort en voelt. 

Het energieveld wat we gezamenlijk hebben neergezet was heel fijn; een echt liefdesveld waar je je veilig in voelt en dat is erg belangrijk vind ik.

Wat ik zeker ook wil noemen is dat het eten dat echt met liefde is bereid en dat proef je. Heerlijk!

Na de retraite voel ik me lichter, heb meer energie en ben vrolijker. Ik ga zeker door met thuis mediteren, al is het 1 x in de week. Op deze manier kan ik de in gang gezette vooruitgang blijven doorzetten.

Met een team van vier mensen wordt een geweldige stilteretraite neergezet in een geweldige omgeving. Het zal zeker niet mijn laatste retraite zijn.

AnnaMaria – Orvelte, augustus 2019

 

 

Zonder wrijving geen glans

Wat werden we ontvangen op een prachtige plek; wat een heerlijke omgeving om zo’n weekend te hebben. Mijn uitgesproken intentie voor dit weekend was “Ik voel zo vaak een ‘nee’ en zou graag meer een ‘ja’ voelen.”

Mijn man hanteert bovenstaande spreuk wel eens als wij ‘wrijving’ hebben. Nu vond die ‘wrijving’ bij mij intern plaats.

Wat heb ik een weerstand gevoeld, zowel fysiek als mentaal. Wat was mijn ‘nee’ sterk en wat een geweldige
ervaring om te voelen wat er gebeurt als daarvoor in de plaats een ‘ja’ komt. Zo ‘eenvoudig’ kan het dus zijn!

Dus ja, wat een ‘glans’, wat een inzicht, waarbij in het afscheidsrondje met de groep alles samen kwam. Ik kan nu door met ontdekken wat een ‘ja’ allemaal kan opleveren voor mijn energie, en voor mijn omgeving.

Ik ben jou en de groep heel, heel dankbaar!

Caren – augustus 2018

 

Goddelijk

Ik BEN jou, de groep en mezelf zo dankbaar voor de retraite. Ik mediteer, doe dingen anders, voel het leven stromen zoals de regen nu naar beneden komt. Ga er zo middenin staan. Goddelijk. Dikke kus.

Karien – augustus 2018

 

Bevrijd

Bedankt voor het prachtige weekend. Hoewel ik iedere dag van het weekend me heb afgevraagd ‘waarom ik dit ook al weer wilde’, ben ik nu blij dat ik deel mocht nemen. Het heeft me bevrijd. In ieder geval van een aantal blokkades in mijn seksuele energie. Ook heb ik het gevoel dat mijn lichaam en geest weer beter is opgeruimd en dat ik dus echt meer ruimte voel. Heerlijk!

Anoniem – augustus 2018

Verrijking

De stilte retraite was een ongelooflijke onvergetelijke reis, een geweldige verrijking van mijn leven. Stilte en zoveel liefde.

Lidwien van Egmond – augustus 2018

 

Vrij en onbelast

Stil zijn, ademen, gedachten laten komen en gaan, komen en gaan, stil zijn. Blijven ademen om te gaan zien wat gezien wil worden. Één dag, twee dagen, drie misschien. Ademen,  los van alle verhalen, stil zijn  en ja….ik zag.

Ik zag een warm, onafzienbaar veld van licht, volgestroomd met prachtige, oude mensen. Één grote, kleurrijke massa, vol vertrouwen op weg. Het leek niet belangrijk te zijn waarheen of hoe snel. Er heerste rust vanuit een enorm vertrouwen. Niemand droeg bagage. Zij zeulden geen angst, geen pijn, geen verdriet, geen onvervulde verlangens met zich mee. Iedere stap was moeiteloos. Lichtlichamen in het licht.

Zij maakten ruimte voor mij, namen mij liefdevol bij de hand en ik vulde mij met hun kleur en warmte. Ik liep een stukje mee, voelde mij vrij en onbelast.

Toch maakte ik mij zachtjes los. Ik keek ze lang na, dankbaar dat ik er bij mocht horen, maar ik moest terug naar die andere stilte, naar het ademen, naar de groep. Ik moest ze gaan vertellen hoe mooi het was. Hoe oude mensen zoveel licht en liefde kunnen uitstralen naar zichzelf en naar elkaar. Twee jaar “Marion” en ik kan met ze mee. Vrij en onbelast. Ik ga ze vragen om allemaal één ouder iemand op dit spoor te zetten, ééntje maar, om ze te laten ervaren dat het kan. Dat het nooit te laat is.

Nina – 30 december  2017

 

Mooi, mooi, mooi

Goed – goed – goed. 

Fijn ook. Soms pittig – optillend – verrassend- toevoegend – inzicht biedend – versterkend – en meer – meer – meer ….

Stilte – ja wat betekent dat veel – zo veél – dat het niet te bevatten is.

Ook voorbij mijn comfortzone gegaan (hoera!) en een diepere ervaring van de “infinite possibilities” gekregen.

En dat met pas 73 jaren jong. Leuke verrassing dat ik met deze heerlijke leeftijd drie dagen lang naast een 80 jarige zat. 

Liefs Daphne – december 2017

 

Een hele andere ervaring dan vorig jaar

Wat een mooie woorden Marion, wat een bijzondere dagen.

En….. een heel andere ervaring dan vorig jaar.

Hoe een simpele vraag van jou tijdens het coachingsgesprek, mij in een “vingerknip” een andere mindset heeft gegeven.

Ik zat zo in mijn hoofd om een oplossing te bedenken.

Het heeft geleid tot een sprong in het diepe……en gelukkig kan ik goed zwemmen.

Dank voor je vertrouwen, je liefde en je licht.

Agnes – december 2017

 

Zoveel dankbare gevoelens …….

Wat heb ik veel beleefd aan deze dagen .

In mezelf aan de groep ,aan de meditaties.

Aan jou aan en jullie toewijding.

Het klopte ZO!  

Ja ,  het was waar mijn  Hoger  Zelf om vroeg.

 

Vreugde en Verdriet en toch nog …….pijn met een kleine letter.

Het mag er zijn , op wat momenten na.

En mensen te ‘ kennen ‘, waarvan ik de namen al weer kwijt ben en dat dat helemaal Niets uitmaakt…..

Ik ken ze.

 

Ik  geniet na in Stilte en pluk de Vruchten.

En stap met een Vreugdevol Vertrouwen 2018 in.

Joke Bruijn – december 2017