Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 10/03/2020
10:00 am - 11:00 am

Locatie
"Het Licht" praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

Categorieën


Samen staan we sterk

Op zoek naar een groep om samen mee te mediteren en toch niet vast willen zitten aan verplichtingen? Een moment voor jezelf waarin je thema’s die je bezig houden in kunt brengen en helder zicht op kunt krijgen? Een moment waarin de rust terugkeert.

Misschien heb je al gemerkt dat samen mediteren gemakkelijker gaat dan in je eentje. Dat geleide meditaties je ondersteunen bij je focus houden.

De energie met volle maan is bijzonder krachtig. Er is als het ware een springvloed aan energie beschikbaar en die kun je gebruiken om doelen te bereiken die wel wat kracht kunnen gebruiken. Miljoenen mensen mediteren rondom volle maan, wat een krachtig groepsveld creëert. De energie van dit groepsveld kan een bijdrage leveren aan de groei van het bewustzijn van de mensheid en uiteraard ook van je eigen bewustzijn.

 

Wat is jou thema?

Tijdens de volle maanmeditatie is er alle ruimte om je eigen thema in te brengen. De groepsenergie ondersteunt je om helderheid te krijgen over dit thema en om de rust erin te vinden. De volledige acceptatie van dat wat er is. Je maakt contact met het licht in jeZelf en je eigen kracht. Opgeladen kun je je weg dan weer vervolgen.

 

Praktische informatie

De volle maan meditaties zijn afzonderlijk te volgen.

Duur: de bijeenkomsten duren 1 uur.

Investering

€ 12,00 per losse meditatie. 

€ 15,00 per losse meditatie mét geluidsbestand in je mailbox

€ 50,00 als je voor een 5-rittenkaart kiest. 

€ 65,00 als je voor een 5-rittenkaart mét geluidsbestanden in je mailbox kiest.

 

Je kunt de volle meditaties ook thuis volgen. Je krijgt, een dag na de bijeenkomst, de meditatie dan als mp3 bestand in je mailbox.

€  9,00 per losse mp3-meditatie

€ 37,50 als je voor een 5-rittenkaart mp3 kiest.

 

Data en tijden:

10 maart 2020 – 10.00 uur  (supermaan)

8 april 2020 – 10.00 uur en 19.30 uur (supermaan)

 

  • Let op de annuleringsregeling. Je kunt tot 24 uur van te voren kosteloos je deelname annuleren. Daarna blijf je het tarief verschuldigd.
  •  

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment