Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2021 - 26/03/2021
Hele dag

Categorieën


Dit is geen toeristische IJslandreis. Tijdens deze rondreis door het prachtige IJsland maak je op een unieke manier kennis met dit fascinerende land. Naast het genieten van de prachtige natuur,  zal de reis in het teken staan van het activeren van transformatieprocessen in jezelf. We zullen samen op verschillende plekken in de natuur mediteren en energetisch werken,  ons daarbij verbinden met elkaar, met de aarde en met wat de IJslanders de “hidden people” noemen. We verbinden ons op een dieper niveau met onze multidimensionale zelven en laten ons inspireren door de elementen.

Drijf mee op de flow en sta open voor het onverwachte! Door de midzomernachtzon is het 24 uur per dag licht wat het nog gemakkelijker maakt om jezelf buiten de tijd te begeven.

Tijdens deze reis brengen we een bezoek aan Snaefellsness. Als je het over spiritualiteit en IJsland hebt, zal menig IJslander roepen “Snaefellsness.” Hier ligt de bekende gletsjer Snaefellsjokull. Dit is een gletsjer waarvan  de energie wordt vergeleken met die van Mount Shasta en de piramide van Gizé. Landing van ufo’s, buitenaardsen energieën, helende energie en een enorm liefdesveld zijn kenmerkend voor deze gletsjer.

Meer info vind je hier: https://www.het-licht.net/word-jij-lambert-zijn-reisgenoote-naar-ijsland-deze-zomer/

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment