Een healing circle is een groep mensen die bij elkaar komt om samen de energie te verhogen. In deze verhoogde energie creëren zij een ruimte waarin er heling kan plaatsvinden bij iemand die dat kan gebruiken. Als deelnemer heel jij dus niet maar je creëert een ruimte waarin dat kan gebeuren.

Het mooie van deze manier van “werken” is dat het een uitwisseling van energie is en geven en ontvangen gelijk zijn aan elkaar. Het maakt dus in feite niet uit of je de energieverhoger bent of degene bent die ontvangt. Geven is ontvangen.

Uitgangspunt is dat je je niet bezighoudt met de ziekte of de kwaal. Dat is niet aan ons. Ook hier gaat het om een stap opzij te doen. Om jouw energieveld zodanig te verhogen dat de Goddelijke energie door je heen kan stromen en er heling kan plaatsvinden. 

Graag kom ik met een groep mensen bij elkaar die ervoor kiezen hun energie in te zetten om het leven van iemand anders aangenamer te maken. 

Tijdens deze avond wordt je in de gelegenheid gesteld om een healing te ontvangen. En dat kan op allerlei gebieden zijn, zowel fysiek als emotioneel of mentaal. Je kunt ook deelnemen zonder zelf een healing te willen ontvangen. Je draagt dan bij aan het veld van liefde waaruit healing kan worden gegenereerd.

Spreekt dit je aan? Je bent van harte welkom om mee te doen.

Wanneer: zaterdag 8 mei van 14.00 tot 16.00 uur in Wakker Bewustzijn in Alkmaar
Duur: 2 uur
Jouw investering: 25 euro