Spirituele meditatiereis naar IJsland (data in overleg) (individuele begeleidingsreis, uit te breiden naar twee deelnemers)

IJsland: krachtige energie, puur natuur! Het land van ijs, water en vuur dat je tegenkomt in mystieke gletsjers, kraters en watervallen.

Oerenergie, kracht, vuur, trollen, elfen, drakenenergie, energetische snelweg, zachtheid, heelheid, puurheid, schoonheid en heling.

 

De reis staat in het teken van ZIJN op IJsland en genieten van de schoonheid en de kracht van het land. Je serieuze delen en je eventuele zwaarte mag je deze week lekker thuis laten. 

Wat kan deze reis jou brengen?

 • Je emoties worden een vloeiende beek in plaats van de pieken en dalen die je misschien kent
 • Oude overtuigingen die je jarenlang geloofd hebt en jou beperken in wie je bent worden ingeruild voor nieuwe gedachten, die jou ondersteunen en meer uitgelijnd zijn op wie je écht bent
 • Je bevrijdt je lichaam van allerlei oude ballast waardoor je jezelf letterlijk lichter en vrijer kunt gaan voelen. Meer in verbinding met jeZelf, vol energie.

 

Begeleiding

Marion van Schagen
Ik ben Marion van Schagen (1967). Sinds negen jaar organiseer ik spirituele meditatie-, transformatie- en bewustwordingsreizen naar IJsland, Italie, Schotland en Groenland.

Tijdens de reis begeleid ik je bij het hervinden van je eigen kracht, je energie, je stralendheid en liefde. Ik trek mensen aan voor bewustzijnsontwikkeling die ik eerst zelf heb doorgemaakt. Dit wordt resonantie of synchroniciteit genoemd. De holistische benadering is mijn uitgangspunt in de begeleiding. Dat wil zeggen dat ik ervan uitga dat lichaam en geest één zijn. Je kunt iets mentaal of emotioneel een plek gegeven hebben, maar de ervaring ligt dan nog steeds opgeslagen in je celgeheugen van je lichaam. Tijdens het energetisch werken maken we je celgeheugen schoon zodat er ruimte komt voor nieuwe informatie. Informatie die jou meer dient en waarbij oude patronen dus losgelaten worden. Ik vind het heerlijk om in de oerenergie van dit land de reizigers te kunnen begeleiden in het zetten van nieuwe stappen in het bewustzijn.

Hoe ziet een week eruit?

Het uitgangspunt is “go with the flow”.  We kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Alle aandacht is er voor jou en dat wat je wilt aankijken in je leven.

Er worden geleide meditaties aangeboden die je ondersteunen bij het transformatie proces.

Er is ruimte voor energetisch werk. Het ontdekken waar er energie in jouw systeem stokt, waar je je bijv. vasthoudt aan oude patronen vanuit lagere energieën, bijv. angst. Met behulp van mijn begeleiding wordt je uitgenodigd dat te transformeren.

Uiteraard gaan we naar buiten om de wonderschone, krachtgevende natuur te voelen, te zien, te ruiken. Om ons te verbinden met de schoonheid van moeder aarde en haar kracht en zachtheid. Om die vervolgens in onszelf toe te laten.

Praktische informatie

Reisperiode:

De reisdata zijn nader te bepalen. 

Aantal deelnemers:

Jij bent de VIP deze week, als je wilt kun je reisgenoten uitnodigen deze week. Dat kun jezelf regelen of ik kan een oproep doen wie er met jou mee wilt reizen.

Vervoer
We vliegen van Amsterdam naar Keflavik (de internationale luchthaven van IJsland)
Op IJsland hebben we een ruime huurauto tot onze beschikking.

Accommodatie
Je verblijft op een éénpersoons kamer met douche en toilet op de gang. Wordt er deelgenomen door twee reizigers dan deel je een slaapkamer.

Reisduur en reisdata
De reisduur is acht dagen.

Investering

Jouw investering voor deze krachtige energiegevende reisis afhankelijk van jouw wensen. Denk aan de wijze van overnachten, de soort auto, zelf eten bereiden of in hotels eten en de plek die je op IJsland wilt bezoeken (een binnenlandse vlucht of niet).

Inbegrepen in deze reis is:

 • een week lang meditatie-, energetische- en reis begeleiding, volledig ingetuned op waar jij “zit”;
 • 7 overnachtingen in een één-persoonskamer met gedeelde douche en toilet op de gang
 • ontbijt, lunch en diner
 • vervoer op IJsland inclusief brandstof en aanvullende verzekering

In deze reis is niet inbegrepen:

 • Vervoer van en naar Schiphol
 • De vlucht van en naar IJsland en een eventuele binnenlandse vlucht
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Kosten van persoonlijke aard en eventueel museumbezoek in Reykjavik als je dat zou willen.
 • Bijdrage stichting Garantiefonds GGTO – 15 euro.

Geïnteresseerd?

Dit reisvoorstel gaat uit van een één op één reis. Dat wil zeggen dat jij de enige reiziger bent en al mijn aandacht qua begeleiding naar jou uitgaat. Wil je deze reis met meerdere mensen maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De prijs wordt dan lager omdat je dan de kosten deelt. Heb je interesse? Mail dan naar marion@het-licht.net en ik neem contact met je op. We gaan dan samen om tafel zitten om te kijken wat jouw wensen zijn en wat ik je daarin kan bieden. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Na ons gesprek maak ik dan een toegespitst reisvoorstel waarop jij dan ja of nee kunt zeggen.

Klik hier om ervaringen van anderen te lezen.