• Opnieuw geboren worden

  • Emoties transformeren

  • Je begeertelichaam evolueren

  • Je geest verlichten

  • Het bewustzijn van je Goddelijke Zelf verdiepen

  • Je ego overstijgen

De cursus bestaat uit zes blokken, waarbij elk blok uit twaalf meditaties bestaat. Er zit een opbouw in de reeks meditaties. Desondanks is ieder blok ook afzonderlijk te volgen. Per blok komen we vier dagdelen bij elkaar. De meditaties worden live opgenomen. Je krijgt toegang tot een afgeschermd gedeelde van de website waar je de meditaties kunt downloaden. Je kunt ze dus zo vaak herhalen als je wilt. Dit bevordert de integratie van de energie in je dagelijkse leven. Onder ieder blok staan de data van de bijeenkomsten genoemd. 

Investering: € 205,00 per blok.

 

Blok 1: Opnieuw geboren worden

Dit blok is een eerste kennismaking met het Goddelijke zelf. Je leert je zelfbeeld te transformeren van een beperkt, afgescheiden zelf tot de schittering van je Goddelijke Zelf, dat wat je werkelijk bent. De meditaties verruimen je bewustzijn en onthullen je ego. Je wordt uitgenodigd uit je verhalen te stappen. Het ego is gek op verhalen en zorgt voor lijden. Wanneer duidelijk wordt hoe jouw ego je heeft beperkt en heeft laten lijden, kun je je gedachten en emoties transformeren en je openstellen voor je Goddelijke zelf.

Je zult manieren leren om je te verbinden met de wijsheid, kracht en overvloed van je Goddelijke Zelf. Je leert de energie, vrijheid en vrede kennen die het jou elk moment schenkt. Je zult ervaren en weten wat het betekent om je ego te overstijgen.

Donderdag 14 september, 28 september, 12 oktober en 26 oktober 2017.  Aanvang 19.30 uur

Blok 2: Emoties transformeren

Emoties kunnen we ervaren als pieken en dalen, als woeste golven waarin we de weg kwijt raken. Soms bouwen we stevige muren rond onze emoties om ze maar niet te voelen. In dit blok kom je in contact met je Goddelijke Zelf, waardoor je helder kunt blijven rondom emoties. Daardoor kun je vast zittende emoties bevrijden en situaties veranderen. Je leert van jezelf te houden en om te gaan met negatieve emoties. Het verleden en pijn wordt losgelaten, zodat er ruimte is voor vrede, vreugde en liefde.

Donderdag 16 november, 30 november, 14 december en 21 december 2017. Aanvang 19.30 uur

Blok 3: Je begeertelichaam evolueren

Je begeertelichaam is het deel van je ego dat bestaat uit wensen, verwachtingen en verlangens. In dit deel van de cursus wordt je begeertelichaam afgestemd op je Goddelijke Zelf en de Goddelijke Wil. Daardoor kun je de verlangens van het massabewustzijn en van andere mensen loslaten. Je leert verlangen vanuit je Goddelijke Zelf, zodat jij jouw hoogste pad kunt bewandelen. Je nieuwe begeertelichaam wordt een helder kanaal, zodat het Goddelijke door jou heen kan stromen. Daardoor trek je prachtige omstandigheden naar je toe en kun je dingen creëren die jou vervullen en verrijken. Innerlijke stilte kun je makkelijker ervaren en je leert om volledig aanwezig te zijn in elk moment.

Donderdag 25 januari, 22 februari, 8 maart en 15 maart 2018. Aanvang 19.30 uur

Blok 4: Je geest verlichten

In dit deel van de cursus leer je denken vanuit je Goddelijke Zelf. Je gaat voorbij het ego-denken naar een staat van stilte waarin je creatieve gedachten kunt ontvangen. Gedachten die je afscheiden van het Goddelijke, kun je loslaten zodat je meer liefde kunt ervaren. Al die belemmerende en beperkende overtuigingen, ideeën en concepten worden getransformeerd in het licht van je Goddelijke Zelf. Hierdoor kun je gemakkelijker ervaren hoe krachtig jij bent en wat je hier komt doen. Je leert je openstellen voor grotere overvloed en laat negatieve gedachten over verouderen, gezondheid en je lichaam los. Er is ruimte voor gedachten die je bijstaan, de weg tonen en vrede en oplossingen brengen. Deze gedachten bevatten nieuwe inzichten en begrip.

Donderdag 5 april, 19 april, 3 mei en 31 mei 2018. Aanvang 19.30 uur

Blok 5: Het bewustzijn van je Goddelijke Zelf verdiepen

Door de transformatieprocessen in de vier bovenstaande blokken, kun je in dit blok nog meer versmelten met je Goddelijke Zelf. Het Goddelijke Zelf schijnt zijn licht in je geest, verlangens en emoties. Dit licht schijnt op alles waar je afgesloten, beperkt of vastgelopen was en helpt je bij het loslaten van oude rollen, etiketten en identiteit gebaseerd op ego. Je ervaart een groot en onthullend licht.

Dinsdag 12 september, 26 september, 10 oktober en 24 oktober 2017. Aanvang 19.30 uur

Blok 6: Je ego overstijgen

In dit deel van de cursus komen de andere blokken samen en worden ze op een dieper niveau geïntergreerd. Je kunt vele wonderlijke staten van verlichting ervaren waarbij lagere gedachten en verlangens zich van je losmaken. Duisternis en beperking kunnen verdwijnen. Emoties raken meer in balans, vloeiend en rustig. Je wordt niet langer beïnvloed door de energieën rondom jou. In plaats daarvan kun je steeds meer in de liefde en het licht van je Goddelijke Zelf blijven.

Dinsdag 14 november, 28 november, 12 december en 19 december 2017. Aanvang 19.30 uur