• Je ware identiteit ontdekken

  • Je spirituele kracht ontwaken

  • Energie zuiveren met je Goddelijke Zelf

  • Vragen en ontvangen van je Goddelijke Zelf

  • Manifesteren als je Goddelijke Zelf

  • Meesterlijk manifesteren

De cursus bestaat uit zes blokken, waarbij elk blok uit twaalf meditaties bestaat. Er zit een opbouw in de reeks meditaties. Per blok komen we vier dagdelen bij elkaar. Na iedere bijeenkomst ontvang je de meditaties als mp3-bestanden in je mailbox, zodat je deze thuis kunt herhalen. Hierdoor integreer je de energie in je dagelijkse leven.

Hieronder kun je lezen welke thema’s we in welk blok behandelt worden.

Investering: € 205,00 per blok.

 

Je ware identiteit ontdekken

Verken vierdimensioneel bewustzijn en ervaar jezelf als een niet-fysisch, eeuwig, onzichtbaar, oneindig, onbeperkt, puur, illuminerend licht. Met de realisatie van wie je bent voorbij het ego, opent zich een hogere wereld voor jou, een wereld van licht, schoonheid, perfectie, goedheid en liefde. De sluiers die je innerlijk licht hebben verborgen, beginnen weg te vallen zodat de schoonheid, liefde en goedheid in jou in je leven kunnen stromen. Dit zijn enkele van de meest verlichtende en uitbreidende Orin reizen die ooit aangeboden werden.

Wanneer je realiseert wat een uitgestrekt bewustzijn je bent, voel je je niet langer als een klein machteloos afgescheiden zelf. Angsten verdwijnen en je voelt een nieuwe zekerheid groeien in jezelf. Het gevoel van doelgerichtheid in je leven neemt toe. Weten dat je dit grotere zelf bent, kan je meer energie, oplossingen en gelegenheden brengen, plus alles wat je nodig hebt om vooruit te komen in je hoogste toekomst. Je ware identiteit kennen is een van de meest levensveranderende stappen die je zal nemen op je pad van ontwaken.

Deze cursus helpt je om je te verruimen tot het bewustzijn van het Goddelijke Zelf. Dit bewustzijn versterkt je vaardigheid om je spirituele kracht en zuivere energie te ontwaken. Deze cursus is een keerpunt dat goed samenwerkt met de andere delen uit de Goddelijke Wil reeks.

Data: 20 februari 2018, 6 maart 2018, 13 maart 2018 en 3 april 2018

 

Je spirituele kracht ontwaken

Spirituele kracht komt door het kennen van de waarheid van elke situatie. Waarheid is een heel belangrijk bewustzijnsgeschenk dat je kunt ontvangen van je goddelijke zelf. In deze cursus verkennen we de waarheid dat er slechts één kracht is, die van het goddelijke zelf. Je zult ontdekken wat het betekent om naar deze waarheid te leven naarmate je steeds meer realiseert dat niets macht kan hebben over jou.

Met dit begrip kun je de illusie loslaten dat er iets bestaat om tegen te vechten. Je weet dit wanneer je in contact bent met je goddelijke zelf. Er zijn geen gedachten, overtuigingen, herinneringen, mensen, gevoelens, hindernissen, situaties of invloeden van buitenaf die je kunnen tegenhouden bij het creëren van een leven dat het oneindige potentieel van je goddelijke zelf weerspiegelt. Er is geen kracht in de materiële wereld, want de enige kracht is die van de geest, het almachtige goddelijke zelf in jou.

Deze cursus gaat verder met het uitbreiden van het bewustzijn dat geleerd wordt in Je ware identiteit ontdekken (deel 1 van “Je goddelijke zelf worden”) en de reeks Je ego overstijgen.

Energie zuiveren met je Goddelijke Zelf

In deze cursus leer je het herkennen en oplossen van energie die het licht van je goddelijke zelf versluiert, die het moeilijker maakt om je ware identiteit te kennen en je spirituele kracht te ervaren. Deze energie kan bestaan uit de emoties, gedachten, beelden, reacties, herinneringen van jezelf of anderen of uit de overtuigingen van het massabewustzijn.

Je zult meer ontdekken over de aard van de energie die je oplost en leren herkennen waar je niet helder bent. Je zult leren hoe je in een heldere staat kunt blijven, zodat je het contact met je goddelijke zelf behoudt, onbelemmerd door de energie die rond jou bestaat. In deze heldere staat hoor je beter de begeleiding van je goddelijke zelf die jou de weg wijst naar de hoogste keuzes, beslissingen en paden in elke situatie.

Wanneer je energie helder is, weet je wie je bent. Je wordt niet langer tegengehouden door zelftwijfel en angsten. Je voelt de kracht en zekerheid van je goddelijke zelf door je heen schijnen, zodat het makkelijker wordt om vooruit te komen. Wanneer je helder bent, voel je je goed over jezelf, meer vervuld van vreugde, inzicht, inspiratie, focus, zekerheid en optimisme.

Met heldere energie kun je beter het goddelijke patroon van elk gebied onderscheiden, in jezelf en anderen en in elke situatie waarop je focust. Door alle lagere energieën op te lossen, wordt de weg vrijgemaakt voor je hoogste goed, de goddelijke perfectie en de hoogste resultaten in elk gebied van je leven.

Vragen en ontvangen van je Goddelijke Zelf

Hoe je leven kan veranderen wanneer je leert om te vragen en ontvangen

Doordat je gewaar wordt van het goddelijke bewustzijn dat jij bent, kan er een grote transformatie in bewustijn ontstaan. Je identiteit en je zelfbeeld veranderen enorm wanneer je realiseert dat wat je dacht moeilijk te zijn, helemaal niet moeilijk is, dat alle spanning, strijd en moeite waarvan je dacht dat ze nodig waren overbodig zijn om je noden te vervullen, wanneer je herkent dat obstakels en hindernissen in werkelijkheid niet bestaan.

Je voelt je niet langer geblokkeerd of vastgelopen omdat je weet dat je de geschenken van bewustzijn kunt vragen aan je Goddelijke Zelf. Deze helpen je bij het loslaten van het verleden en alles wat je tegenhoudt. Ze brengen jou antwoorden en oplossingen. Ze tonen jou de weg vooruit. Het leven wordt makkelijker. Je ontdekt dat mirakels voortdurend mogelijk zijn.

Je kunt het onbeperkt goed hebben in je leven.

Naarmate je je openstelt tot je Goddelijke Zelf, leer je om te vragen en te ontvangen. Je leert hoe het goddelijk bewustzijn zich ontvouwt. Je ziet dat je zelfs nog geen klein deeltje hebt gevraagd van wat je kunt krijgen – alle wijsheid, liefde, visie, helderheid en meer die van jou kan zijn. Wanneer je met je Goddelijke Zelf verbindt en vraagt, dan zal je beseffen dat je het onbeperkt goed kunt hebben in je leven. Nu wordt de uitdaging hoeveel je jezelf kan toestaan om te vragen en hoeveel van dit goede je kan aanvaarden in je leven.

Wanneer je leert om te vragen en te ontvangen van je Goddelijke Zelf, pieker je niet meer over de toekomst. Je zal beseffen dat wat je ook denkt te kort te hebben of nodig te hebben, vervuld kan worden in elk moment, gewoon door contact te maken met je Goddelijke Zelf en te vragen om het bewustzijn om elke waargenomen behoefte of tekort te vervullen. Je kan bijvoorbeeld herkennen wanneer je helderheid of begeleiding nodig hebt en er om vragen. Je kan vragen om de begeleiding zo helder te maken dat je het onmogelijk foutief kan interpreteren.

Het bewustzijn van vreugde kan je vragen en ontvangen en ook dat van vertrouwen, overvloed, welzijn en vrede. Antwoorden, oplossingen en creatieve ideeën kun je vragen en ontvangen, wanneer je ze maar nodig hebt. Je kunt vragen om begrip, inzicht en visie. Gelijk welke kwaliteiten komen naar jou, wanneer je ze oprecht en toegewijd vraagt en open bent om ze te ontvangen.

Vragen en ontvangen kan je spirituele groei versnellen

Telkens als je vraagt en ontvangt, versterk je je vaardigheid om je ware identiteit te ervaren en om te weten dat je een prachtig, goddelijk wezen bent. Leren vragen en je dan open stellen om te ontvangen van je Goddelijke Zelf kan je een kwantumsprong in bewustzijn laten maken. Je kan je Goddelijke Zelf bijvoorbeeld vragen om je te helpen bewuster te worden van wat je allemaal kunt vragen. Dit opent de deur tot een rijkdom aan ideeën over meer kwaliteiten en begeleiding die tot je beschikking staan, waarvan je vroeger niet eens wist dat deze mogelijk waren.

Manifesteren als je Goddelijke Zelf

In dit blok leer je om je leven te creeëren in lijn met de Goddelijke Wil. Je creeert voortdurend. Door je energie af te stemmen op het Goddelijke Zelf zul je die dingen in je leven creeéren die dienstbaar zijn aan je hogere pad én aan het hogere doel van de mensheid. Het gaat niet meer om jou. Het gaat om jouw dienstbaarheid als mens hier op aarde voor het groter geheel. Dat maakt de nieuwe aarde mogelijk.

Deze meditaties brengen overgave, vertrouwen, plezier, vreugde, harmonie en moeiteloosheid.

Meesterlijk manifesteren

In dit blok kom je in contact met een ongelooflijk krachtig proces om meesterlijk te manifesteren. Je verbindt je met de Groten die de 7 kwaliteiten van de Goddelijke Wil transmitten. Je leert hoe je in het midden van deze sterke spirituele krachten kunt staan, afgestemd op het Goddelijke Zelf, open voor de kracht, liefde, wijsheid, visie, inspiratie, verlichting, overvloed, helderheid, harmonie en vrede van het Goddelijk Zelf.

Data: 1 juni, 22 juni, 6 juli en 3 augustus.
Aanvang: 13.30 uur