Seksuele energie als levenskracht

Je seksuele energie is je levenskracht. Het wakkert het vuur in je aan. Het ondersteunt je om je passie te leven. 

Hoe stroomt jouw seksuele energie? Leef je voluit je levenskracht of trap je ergens op de rem? Mag jouw vuur volop branden of ben je bang dat jouw vuur anderen of jezelf verbrand? Ervaar je jouw vuur als vernietigend of levengevend? Het kan best heel spannend zijn om deze energie in je toe te laten en om transparant daarin te zijn. Dus om jouw vuur aan de wereld te tonen. 

Ballast

We zijn van oorsprong seksuele wezens. Vanuit onze opvoeding en cultuur kan er een behoorlijke ballast op je seksuele energie zitten. Een vrouw zei “als iemand van mijn dochters ongetrouwd zwanger thuiskomt, maak ik er een eind aan”. Heb je enig idee wat voor invloed dit heeft op de beleving van je seksuele energie? Kortom op seksuele energie kan veel lading zitten.

Als je seksuele energie getemperd is, kan dat gepaard gaan met gevoelens van depressiviteit, het nut nergens meer van inzien, gebrek aan levensvreugde, gebrek aan energie, snel moe zijn. 

Wat als het stroomt?

Hoe zou het voor je zijn als jouw seksuele energie weer volop mag stromen? Hoe ziet jouw leven er dan uit?  Mag je de sensuele vrouw zijn? De krachtige man? Wat doe je dan, welke activiteiten onderneem je dan?  Hoe voel je je daarbij? En ook, hoe vrij je dan? Om helemaal jezelf over te geven aan jouw kracht die door je heen stroomt. Durf je jouw energie alle ruimte te geven, het ware potentieel toe te laten? Het verandert je leven!

Je potentieel toestaan

En weet je, we hebben zo’n enorm potentieel in ons. Toen ik afgelopen zomer in IJsland liep, waar je het vuur letterlijk onder je voeten voelt, nam ik zo sterk dat potentieel van mijn levenskracht waar. In eerste instantie ging er door me heen “wat heb ik een levenskracht laten liggen”. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik goed in mijn kracht sta. En toch, ik ervoer daar een nog intensere kracht, het potentieel wat ik mocht toelaten.

Omdat ik zelf grote stappen in dit thema heb gemaakt, gebeurt het regelmatig dat ik mensen begeleid rond dit thema. Na een IJslandreis werd het me duidelijk dat ik rond dit thema een nog grotere bijdrage mag leveren. Vandaar deze workshop.

Een nieuw leven

Dus, toe aan het omarmen van het seksuele wezen dat je bent en dat door te laten trillen in al je cellen van je lichaam? Toe aan bevrijding van alle dogma’s, overtuigingen en energie die op je seksuele energiecentrum zit? Zodat je vuur weer kan gaan branden? Toe aan de rust en vrede in jezelf en vandaar uit jouw hoogste goed creëren? Schrijf je dan nu in! 

We werken met meditatie, lichaamsbeweging, ademhalingsoefeningen en energetisch werk.

Datum: nog niet bekend. Laat maar weten als je interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte

Jouw investering bedraagt 125 euro (incl. lunch)