Seksuele energie als levenskracht

Je seksuele energie is je levenskracht. Het wakkert het vuur in je aan. Het ondersteunt je om je passie te leven.

Hoe stroomt jouw seksuele energie? Leef je voluit je levenskracht of trap je ergens op de rem? Mag jouw vuur volop branden of ben je bang dat jouw vuur anderen of jezelf verbrand? Ervaar je jouw vuur als vernietigend of levengevend? Het kan best heel spannend zijn om deze energie in je toe te laten en om transparant daarin te zijn. Dus om jouw vuur aan de wereld te tonen. 

Ballast

Vanuit onze opvoeding en cultuur kan er een behoorlijke ballast op je seksuele energie zitten. Een vrouw zei “als iemand van mijn dochters ongetrouwd zwanger thuiskomt, maak ik er een eind aan”. Heb je enig idee wat voor invloed dit heeft op de beleving van je seksuele energie? Kortom op seksuele energie kan veel lading zitten.

Als je seksuele energie getemperd is, kan dat gepaard gaan met gevoelens van depressiviteit, het nut nergens meer van inzien, gebrek aan levensvreugde, gebrek aan energie, snel moe zijn. 

Wat als het stroomt?

Hoe zou het voor je zijn als jouw seksuele energie weer volop mag stromen? Hoe ziet jouw leven er dan uit?  Wat doe je dan, welke activiteiten onderneem je dan?  Hoe voel je je daarbij? En ook, hoe vrij je dan? Om helemaal jezelf over te geven aan jouw kracht dat door je heen stroomt. Durf je jouw energie alle ruimte te geven, het ware potentieel toe te laten? Het verandert je leven!

Je potentieel toestaan

En weet je, we hebben zo’n enorm potentieel in ons. Toen ik afgelopen zomer in IJsland liep, waar je het vuur letterlijk onder je voeten voelt, nam ik zo sterk dat potentieel van mijn levenskracht waar. In eerste instantie ging er door me heen “wat heb ik een levenskracht laten liggen”. Ik durf van mezelf te zeggen dat ik goed in mijn kracht sta. En toch, ik ervoer daar een nog intensere kracht, het potentieel wat ik mocht toelaten.

Omdat ik zelf grote stappen in dit thema heb gemaakt, gebeurt het regelmatig dat ik mensen begeleid rond dit thema. Na de laatste IJslandreis werd het me duidelijk dat ik rond dit thema een nog grotere bijdrage mag leveren. Vandaar deze workshop.

Ik bied je een krachtig drieluik aan. Drie dagen die perfect op elkaar aansluiten.

  • De wonderbaarlijke kracht van JA zeggen (26 oktober)
  • Je seksuele energie bevrijden (14 november) om vervolgens te
  • Creëren vanuit innerlijke vrede (12 december)

Een nieuw leven

Dus, toe aan acceptatie van dat wat er is. Het omarmen van het leven? Toe aan bevrijding van alle dogma’s, overtuigingen en energie die op je seksuele energiecentrum zit? Zodat je vuur weer kan gaan branden? Toe aan de rust en vrede in jezelf en vandaar uit jouw hoogste goed creëren? Bij je dienstbaarheid aan de mensheid komen? Schrijf je dan nu in! En weet je …. het is zo kicken als je in je dagelijkse leven gaat merken dat het gewoon werkt.

De dagen zijn zowel als drieluik te volgen als aparte dagen. We werken met meditatie, lichaamsbeweging en energetisch werk.

Jouw investering bedraagt 125 euro (incl. lunch) per workshop. Schrijf je je in voor het drieluik, dan ontvang je 25 euro korting en betaal je 350 euro.