Je tweelingziel ontmoet en dan?

Op het moment dat je je tweelingziel, -vlam, of – straal ontmoet, kan je leven behoorlijk op zijn kop staan. De onmiddellijke herkenning, de eenvoud, het vanzelfsprekende. Het kan ook verwarring geven als je bijvoorbeeld in een relatie zit. Het kan verwarring geven over aantrekkingskracht en afstoten. Het kan heftige oerpijnen naar voren laten komen. 

Je herkent jezelf in je tweelingziel. Alsof twee delen letterlijk weer één worden.

Er wordt wel gezegd dat je je tweelingziel ontmoet op het moment dat je zoveel innerlijk schoningswerk hebt gedaan dat je er aan toe bent om je tweelingziel te ontmoeten. Er gebeurt namelijk dan nogal wat.

Deze ontmoeting is niet toevallig. Het biedt je nieuwe mogelijkheden in jouw stappen naar heelheid te ervaren in jezelf. Om de illusie van afgescheidenheid te doorbreken. Het kan je de unieke kans bieden om te ontdekken dat je al één bent met al wat is. Je tweelingziel geeft je dat duwtje om dat stuk van je bewustzijn te openen. 

In deze workshop gaan we onderzoeken wat deze relatie je brengt. Welke thema’s worden er in jou aangeraakt? Hoe ga je hier mee om? Wil je het bijvoorbeeld fysiek ook leven of is de energetische verbinding voldoende voor jou. Hoe gaat je om met de reacties van je omgeving, je partner? Wat wil deze relatie je leren? 

Waarschijnlijk heb je het idee dat je de enige bent die in dit schuitje zit. Kun je je gevoelens met niemand delen. 

Doe dan mee aan deze verhelderende dag en kijk vanuit nieuwe perspectieven naar jouw ontmoeting met je tweelingziel. Het is fijn om mensen te ontmoeten die dezelfde ervaringen hebben, zodat je kunt herkennen wat er speelt en je perspectieven mogelijk kunt verschuiven.

Deze dag staat ook open voor mensen wiens partner zijn of haar zielsmaat hebben ontmoet. Om te ontdekken wat het met jou als partner doet, wat deze ontmoeting van jou vraagt. Ook voor jou is het niet toevallig dat je partner zijn of haar zielsmaat heeft ontmoet. Alles is met alles verbonden. En ook voor jou liggen hier nieuwe kansen.

Kortom een dag volop innerlijk werk.

Woensdag 18 september 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Jouw investering: 125 euro (inclusief lunch)