Living your Light Body

In deze meditatiereeks gaat je je verworven vaardigheden uit de Awakening your Light Body cursus meer belichamen. Een praktische cursus hoe je vanuit je lichtlichaam je leven op aarde vorm geeft.

Deze roerige tijden vragen om een stabiel en solide licht te zijn, zodat je de rust in jezelf en voor je omgeving kunt bewaren.

Wat kun je verwachten:

  1. stroming en stralendheid creëren op alle levels, zodat je meer gemak en eenvoud in je leven creëert.
  2. versmelten met de energie van je ziel, zodat je meer vreugde in je leven kunt ervaren en uitdrukken
  3. de helende kracht van kleuren ontdekken en jezelf op alle niveau’s daarin onderdompelen en naar een hoger trillingsniveau brengen
  4. je hart verder openen en diamanten patronen van licht in je hart toelaten. Dan kun je meer gevoelens van compassie en liefde ervaren, meer accepteren wat er is, ZIJN met wat er is
  5. je levensdoel manifesteren. Je hoeft niet eens te weten wat het is. Puur de trilling toelaten zodat jouw hogere pad zich aan je kan ontvouwen
  6. contact met je electric body, naar de ruimtes voorbij het licht, wat je naar een dieper bewustzijnsniveau brengt en alles heel transparant en helder maakt.

Deze reeks bestaat uit 6 blokken van twee dagen. De cursus staat open voor ieder die Awakening your Light Body bij mij of een andere docent heeft gevolgd. 

Ook bij deze cursus krijg je na afloop de live opgenomen meditaties via We Transfer in je mailbox. 

Heb je in 2020-2021 de ééndaagse variant gevolgd, dan betekent dat dat sommige meditaties overlappen met wat je dit jaar gedaan hebt.  Per blok zijn er dus 6 nieuwe meditaties. Toch verandert de energie steeds weer en – zoals ook met de kracht van herhaling – zul je op steeds diepere niveau’s de energie gaan ervaren.

Heb je dit jaar de living gevolgd en schrijf je je in voor de tweedaagse, dan betaal je voor de tweede dag de helft van de prijs.

Kosten

Jouw investering: 300 euro per blok. Dit is inclusief een overheerlijke lunch. De blokken zijn overigens los te volgen. 

Deze cursus wordt gegeven bij Wakker Bewustzijn aan de Westerweg 14 in Alkmaar. 

Data: zaterdag:

17 en 18 september 2021

29 en 30 oktober 2021

10 en 11 december 2021

14 en 15 januari 2022 

4 en 5 maart 2022

8 en 9 april 2022