Een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling.

Laat je meevoeren naar de leegte, daar waar alles aanwezig is. Jouw essentie, voorbij tijd, voorbij ruimte, tijdens een geleide meditatie, door Marion van Schagen, om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van klank, licht, liefde en heling door Simone Awhina. Via haar stem zal zij intuïtieve klanken maken en zij zal ook de kristallen & Tibetaanse klankschalen en andere klankinstrumenten bespelen.

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken en een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstild. Happinez noemde het een healingvoice.
Simone heeft wereldwijd concerten en workshops gegeven en optredens verzorgt bij o.a. Byron Katie, Geert Kimpen & Steve Rother. Zij heeft bij top Amerikaanse zangpedagogen Bill Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd, een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd. Op klankgebied bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon. Simone studeert de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Zij heeft Reiki en Magnified Healing gedaan en in Qigong krijgt zij les van Master Xie Chuang uit China. Meer informatie www.simoneawhina.com

Er wordt tijdens dit concert ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen, neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Plaats: Chiron, instituut voor lichaam en geest, De Hoefsmid 3 in Heiloo

Dinsdag 14 januari 2020

Aanvang 20.00 uur. Duur 2 uur

Investering: € 25,00 voor een zitplaats en € 30,00 voor een ligplaats

Marion van Schagen

Marion begeleidt mensen energetisch bij het thuiskomen in zichZelf. Ze biedt een ruimte aan om de antwoorden in jezelf te vinden. Om te ontdekken dat alles in jóu aanwezig is.

Door haar heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen komt ze snel tot de kern. Ze schudt je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. De inzichten en acties die daaruit voorkomen kunnen er dan voor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt

Simone Awhina

Simone Awhina is zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt tot diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

 

Tijdens dit concert verzorgt Marion de meditatie en zal Simone helende klanken maken en de instrumenten bespelen.

www.simoneawhina.com