Een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling.

Laat je meevoeren naar de leegte, daar waar alles aanwezig is. Jouw essentie, voorbij tijd, voorbij ruimte, tijdens een geleide meditatie, door Marion van Schagen, om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van klank, licht, liefde en heling door Simone Awhina. Via haar stem zal zij intuïtieve klanken maken en zij zal ook de kristallen & Tibetaanse klankschalen en andere klankinstrumenten bespelen.

Een zuiverend effect

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen.

Als je een ligplek geboekt hebt voor het concert, neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Plaats: Chiron, instituut voor lichaam en geest, De Hoefsmid 3 in Heiloo

Dinsdag  9 juni 2020

Aanvang 20.00 uur. Duur 2 uur

Investering: € 25,00 voor een zitplaats en € 30,00 voor een ligplaats

Simone Awhina

Simone Awhina is zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt tot diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

Marion van Schagen

Marion begeleidt mensen energetisch bij het thuiskomen in zichZelf. Ze biedt een ruimte aan om de antwoorden in jezelf te vinden. Om te ontdekken dat alles in jóu aanwezig is.

Door haar heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen komt ze snel tot de kern. Ze schudt je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. De inzichten en acties die daaruit voorkomen kunnen er dan voor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt

 

Tijdens dit concert verzorgt Marion de meditatie. Simone maakt helende klanken en bespeelt de instrumenten.

www.simoneawhina.com