Alleen voor mensen die kiezen voor vernieuwing

IJsland: puur natuur! Het land van ijs,water en vuur dat je tegenkomt in krachtige gletsjers en watervallen. Oerenergie, kracht, vuur, trollen, elfen, drakenenergie, energetische snelweg, spaceships, buitenaardse energie, zachtheid, heelheid, puurheid, schoonheid, heling. Om maar wat te noemen.

 
Klaar met dat harde werken?

Ben jij nog steeds aan het rondjes draaien op de rotonde? Kom je nog steeds dezelfde problemen tegen? Het lijkt wel of de situaties zich steeds herhalen, altijd die moeilijke mensen op je pad. En je doet toch zo je best. Je bent zo hard aan het werk om het te veranderen en het lukt je niet.

Dan is deze reis écht een cadeau voor jezelf.

Kies jij voor vernieuwing en stroming, voor het leven van jouw hoogste goed?

Kies je voor het ervaren dat je niet zo hard hoeft te werken? Dat je écht goed bent, zoals je bent?

Deze week logeren we op een hele bijzondere krachtige plek aan de voet van de Snaefellsjökull. De gletsjer die bekend staat om zijn magische krachten.

Een plek met interdimensionele doorgangen, waarin je het uitgestrekte bewustzijn dat jij bent, gemakkelijker kunt ervaren.

Een energetische snelweg die je cellen doet openploppen en je voorziet van hoge, nieuwe informatie over wie je wérkelijk bent. Je perceptie verschuift.

Met een beetje geluk kunnen we ’s avonds vanuit de hot-tub het noorderlicht zien en inpluggen op de energie daarvan.

Het brengt je in aanraking brengt met je zachtheid, je heelheid en met liefde. Liefde als energie die veel grootser is dan wij bij het woord bedenken.

 
Wat brengt deze reis je?

Deze week brengt je rust en ontspanning in:

 • je emoties: Je emoties worden een vloeiende beek in plaats van die pieken en dalen die jou steeds van je padje houden.

 • je gedachten: Oude overtuigingen die je jarenlang hebt geloofd kun je hier loslaten. Je kunt de stilte in je hoofd gaan ervaren. Die malende gedachten komen tot rust.

 • je lichaam. Het bevrijdt je van oude ballast waardoor je lichaam losser en soepeler voelt.

Begeleiding

Marion van Schagen
Ik ben Marion van Schagen (1967). Sinds vijf jaar organiseer ik spirituele meditatie-, transformatie- en bewustwordingsreizen naar IJsland, Italie, Noorwegen en Groenland.

Tijdens de reis begeleid ik je bij het hervinden van je eigen kracht, stralendheid en liefde. Ik trek mensen aan voor bewustzijnsontwikkeling die ik eerst zelf heb doorgemaakt. Dit wordt resonantie of synchroniciteit genoemd. De holistische benadering is mijn uitgangspunt in de begeleiding. Dat wil zeggen dat ik ervan uitga dat lichaam en geest één zijn. Je kunt iets mentaal of emotioneel een plek gegeven hebben, maar de ervaring ligt dan nog steeds opgeslagen in je celgeheugen van je lichaam. Tijdens het energetisch werken maken we je celgeheugen schoon zodat er ruimte komt voor nieuwe informatie. Informatie die jou meer dient en waarbij oude patronen dus losgelaten worden. Ik vind het heerlijk om in de oerenergie van dit land de reizigers te kunnen begeleiden in het zetten van nieuwe stappen in het bewustzijn.

Hoe ziet een dag eruit?

Het uitgangspunt is “go with the flow”. De groepsenergie, waar jij deel van uitmaakt,  ontvouwt de dag. Er is ruim de gelegenheid om je eigen thema’s in te brengen. Doordat het een kleine groep is, is er veel ruimte voor individuele begeleiding.

We zullen delen van de dag in stilte zijn, zodat je je kunt afstemmen op de stille stem van je ware Zelf.

Er worden geleide meditaties aangeboden die je ondersteunen bij het transformatie proces.

Er is ruimte voor energetisch werk. Het ontdekken waar er energie in jouw systeem stokt, waar je je bijv. vasthoudt aan oude patronen vanuit lagere energieën, bijv. angst. Met behulp van mijn begeleiding wordt je uitgenodigd dat te transformeren.

Uiteraard gaan we naar buiten om de wonderschone, soms bijna overweldigende, natuur te voelen, te zien, te ruiken. Om ons te verbinden met de schoonheid van moeder aarde en haar kracht en zachtheid. Om die vervolgens in onszelf toe te laten.

 

Praktische informatie

Reisperiode:

De reis is van 8 tot en met 15 februari 2018.

Aantal deelnemers:

Er kunnen vijf mensen mee op deze reis. 

Vervoer
We vliegen van Amsterdam naar Keflavik.
Op IJsland hebben we een huurauto tot onze beschikking.

Accommodatie
We verblijven in een huis aan de rand van een schitterend lavaveld aan de voet van de Snaefellsjökull. Dit huis is volledig ingericht. We bereiden onze eigen maaltijden. Je slaapt op een tweepersoons kamer.

Reisduur en reisdata
De reisduur is acht dagen.

Sluitingsdatum

In verband met het definitief maken van de boeking van het huis, is de sluitingsdatum voor de reis 30 september 2017. 

Investering

Jouw investering voor deze onvergetelijke reis bedraagt 1350 euro. De reis is gebaseerd op deelname door minimaal 5 personen.

Dit bedrag is inclusief:

 • volledig vervoer op IJsland (huurauto)

 • benzinekosten

 • een week lang krachtige meditatie- en energetische begeleiding, ingetuned op jouw thema’s en waar jij “zit”

 • ontbijt, lunch en diner

 • de volledige beschikking over een huis op een prachtige krachtige plek met opgemaakte bedden.

De prijs is exclusief:

 • vervoer van en naar Schiphol

 • vliegticket Amsterdam-Keflavik-Amsterdam (290 euro d.d. 2/8/2017)

 • bijdrage stichting garantiefonds GGTO (15 euro per boeking)

 • reis- en annuleringsverzekering

 • kosten van persoonlijke aard

Klik hier om ervaringen van anderen te lezen.

 

Geïnteresseerd?

Als je nog vragen hebt, verdere informatie wilt ontvangen of mij gewoon even wil spreken om te kijken of er een klik is, dan kun je altijd persoonlijk contact met mij opnemen (072-5334703) of marion@het-licht.net. Via dit mailadres kun je je ook aanmelden. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.