Het leven is dynamisch en voortdurend in beweging.

Herzien

De tijd rond Kerstmis nodigt uit om naar binnen te keren, om te bezinnen. Het is ook een mooie tijd om je leven te herzien. Onderzoeken wat er nog klopt en wat er wil veranderen. Om te ontdekken hoe je bij je échte Zelf komt. Hoe je in verbinding bent met jeZelf én met anderen. Dat vraagt om bewuste aandacht, om verstilling, om rust. Even weg van de ruis van alle dag.

Kerstmis op een nieuw manier beleven

Vanuit de verbinding met jeZelf én met alles en iedereen rondom je, kun je dit jaar Kerstmis dan op een hele nieuwe manier beleven.

Ik nodig je dan ook van harte uit, voor een verhelderend, inspirerend en energieverhogend weekend. Een weekend met yoga, meditatie, coachingsgesprekken, natuurbeleving en stilte.

Een kado voor jezelf én voor iedereen rondom jou. (Want jij verandert iets in de energie en dat heeft direct een uitwerking op je omgeving).

Praktische informatie

Wij zijn te gast in Retraitehuis Bloeiplaats in Finsterwolde. Een fantastische plek, in het Groningse landschap, om jeZelf te ontmoeten.

Je hebt hier een eigen comfortabele éénpersoons slaapkamer met gedeelde douche en wc op de gang.

Het retraitehuis biedt alles wat je nodig hebt deze dagen. Een plek bij de warme kachel, een heerlijke meditatie- en yogaruimte, een fijne tuin en een mooie wandelomgeving.

We bereiden gezamenlijk de maaltijden en eten in stilte.

Aantal deelnemers: er kunnen maximaal 4 deelnemers aan dit bijzondere weekend mee doen. Dat betekent dat je in een kleine groepssetting de volle aandacht op jeZelf kunt richten en begeleiding kunt ontvangen.

Data:  vrijdagavond 20 december 2019 vanaf 17.00 uur tot en met zondagavond 22 december 2019 na het diner.

Jouw investering:  500 euro.

Dit is inclusief:

  • Twee nachten op een éénpersoons slaapkamer in het retraitehuis Bloeiplaats
  • Drie maal diner, drie maal lunch en twee maal ontbijt
  • Meditatie, yoga en energetische begeleiding en een energetische ruimte om dat naar boven te laten komen wat door jou gezien wil worden

Dit is exclusief:

  • Vervoer van en naar Finsterwolde. Uiteraard kijken we naar de mogelijkheid van carpoolen.
  • Alcoholische dranken indien je dat wenst.