Het leven is dynamisch en voortdurend in beweging.

Herzien

De tijd tussen Kerstmis en Oud op Nieuw nodigt uit om naar binnen te keren, om te bezinnen. Het is ook een mooie tijd om je leven te herzien. Onderzoeken wat er nog klopt en wat er wil veranderen. Om te ontdekken hoe je bij je échte Zelf komt. Hoe je in verbinding bent met jeZelf én met anderen. Dat vraagt om bewuste aandacht, om verstilling, om rust. Even weg van de ruis van alle dag.

Hoe ga jij het nieuwe jaar in?

Vanuit de verbinding met jeZelf én met alles wat er rondom je is, ontdekken hoe jij het nieuwe jaar ingaat. Niet wat je hoofd daarvan denkt maar wat die stille stem in jezelf je ingeeft.

Ik nodig je dan ook van harte uit, voor een verhelderend, inspirerend en energieverhogend weekend. Een weekend met yoga, meditatie, coachingsgesprekken, natuurbeleving en stilte.

Een kado voor jezelf én voor iedereen rondom jou. (Want jij verandert iets in de energie en dat heeft direct een uitwerking op je omgeving).

Praktische informatie

De retraite wordt gehouden vanuit onze boerenhoeve aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Het huisje ligt op een rustig bungalowpark. Je wordt wakker in de verstilling van de natuur. Het is een prachtig gebied waar de natuur je uitnodigt om tot inzicht te komen. De natuur die je jouw essentie weerspiegelt. 

De retraite wordt gehouden van maandagmiddag 27 december (16.00 uur) tot en met vrijdagochtend 31 december (10.30 uur) in Haarle (bij Hellendoorn) (Nederland)

Je deelt een slaapkamer met iemand anders en douche en wc bevinden zich op de gang.

We bereiden gezamenlijk de maaltijden en eten in stilte.

Er kunnen maximaal deelnemers aan dit bijzondere weekend mee doen. Dat betekent dat je in een kleine groepssetting de volle aandacht op jeZelf kunt richten en begeleiding kunt ontvangen.

Jouw investering: 495 euro.

Dit is inclusief:

  • Vier nachten op een tweepersoons slaapkamer
  • Vier maal diner, drie maal lunch en vier maal ontbijt
  • Meditatie, yoga en energetische begeleiding – in een kleine groep – om te ontdekken hoe jij het nieuwe jaar in wilt gaan

Dit is exclusief:

  • Vervoer van en naar Haarle.