Sterven is opnieuw geboren worden. Geboren worden in het licht. Sterven betekent ook fysiek afscheid nemen van dat wat was, het fysiek loslaten van je geliefden, je zekerheden, je plannen hier in de aardse dimensie.

Heb jij angst voor de dood? En hoe is het met je vermogen om voluit te leven? Vaak gaan deze twee thema’s samen op. Gevoelens van depressiviteit, niet voluit kunnen of mogen genieten van het leven, sterk gevoel tot het willen hebben van controle over alles.

In deze cursus ga je ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde. Je gaat ervaren dat je deel bent van het geheel, waardoor je angst voor de dood kan oplossen. Daardoor kun je in het NU volledig vrij leven én genieten van het leven. Je gaat ervaren dat dood gaan helemaal niet bestaat. Ja, fysiek wel. Je trekt immers je aardse jasje uit. Je gaat je weer herinneren dat je een oneindig veld van bewustzijn bent, dat nooit ophoudt te bestaan. Je gaat ontdekken dat overleden gewoon hier – in de energie – aanwezig zijn. Er is geen afgescheidenheid.

Als dan het moment gekomen is dat je de aardse werkelijkheid gaat verlaten, weet je dat sterven niets anders is dan opnieuw geboren worden. Geboren worden in het licht. 

Als je de angst voor de dood overwint kun je pas echt leven

Waarom je mee zou doen aan deze cursus? 

Het lost je lijden op dat vaak nog gepaard gaat met een (onbewuste) angst voor de dood. We werken aan het helen van je eigen ervaringen met de dood. De belemmeringen die jou door deze angst weerhielden van het volledig leven van je leven, vallen hierdoor weg. Dat geeft vrijheid en ruimte. Doordat jij je weer verbindt met dat oneindige veld van bewustzijn ga je je rouwproces op een andere manier beleven. Vanuit afgescheidenheid naar verbinding. Van angst naar vreugde. Van drama naar acceptatie. Je leert hoe je contact kunt maken met overledenen. Je gaat ervaren hoe energieën nog verweven kunnen zijn. Hoe overledenen nog onafgemaakte zaken na hun overlijden willen en kunnen afmaken en dat zij ook tot steun van de achterblijvers kunnen zijn. Je kun een steun gaan zijn voor mensen die stervende zijn. Jij weet dat sterven niet het einde is en dat reik je – zonder woorden – aan andere mensen aan. Je gaat ervaren dat je deel uitmaakt van het transformatieteam. Het team van lichtwezens dat overgegane zielen opvangt en begeleidt. Je leert door puur te zijn, door te luisteren, volledig aanwezig te zijn, hoe jouw resonantie bevrijdend en helend kan werken voor degene die de stap van sterven gaat maken. Je leert in te tunen op de behoefte van de stervende, de subtiliteit ervan. De velden rondom de stervende te zuiveren. Vanuit het veld van eenheidsbewustzijn ga je ervaren hoe je iemand met rouwgevoelens kunt bijstaan.

De cursus bestaat uit o.a.:

  • Theoretische informatie over de fases van sterven en hoe een stervende dit kan ervaren
  • Meditatie/healing met betrekking tot je eigen stervenservaringen en heling van eventuele oude pijn die daarop zit.
  • Heling van jouw pijnstukken met betrekking tot iemand die is overgegaan.
  • Contact maken met je multidimensionale zelf, het veld van eenheid en het integreren van je wezensdelen.
  • Het schonen van energetische koorden die jou nog vasthouden aan mensen die reeds zijn overgegaan.
  • Contact maken met de tranformatieteams en jouw rol daarin.
  • Contact maken met overledenen: leren dat je met hen kunt communiceren.
  • Bewustzijn krijgen op het feit dat overledenen zich niet zomaar bij je melden.

Verdere thema’s laten zich gedurende de dagen zien.

Deze dagen staan open voor ieder die zich tot deze cursus voelt aangetrokken en biedt de cursist de mogelijkheid een grote stap te zetten in het ontwikkelen van bewustzijn op het gebied van sterven. De energetische wijze van werken is zowel inspirerend en ondersteunend voor je eigen ontwikkeling als voor je praktijkervaring als therapeut of begeleider in bijvoorbeeld een Hospice, ziekenhuis of andere omgeving waar je met stervenden en rouwenden in aanraking komt.

De cursus is een energetische cursus. Dat wil zeggen dat er op energieniveau gewerkt wordt en dat oude pijnen, wonden en angsten die in je opgeslagen liggen op energetisch niveau worden aangeraakt en getransformeerd. Je maakt gebruik van je helderhorende, heldervoelende en helderwetende vermogens, die gedurende deze dagen extra geactiveerd worden.

Praktische informatie:

De cursus wordt gegeven als een vierdaagse in Heiloo. De dagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur en zijn inclusief lunch en een reader.

Data: 13 oktober, 3 november, 1 december 2017 en 5 januari 2018

Jouw investering voor deze zeer verhelderende bewustzijnscursus is 450 euro.

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.