Ik ben Marion van Schagen. Het begeleiden van mensen heeft altijd als rode draad door mijn leven gelopen. Dat begon al in mijn vroege jeugd. Ik heb twee jongere zussen. Door de gezinssituatie thuis nam ik de tweede moederrol op mij. Tijdens mijn loopbaan in het notariaat waren er altijd wel stagiaires of secretaresses die ik begeleidde. Nu begeleid ik mensen in mijn praktijk en op reis bij het thuiskomen in zichZelf. Ik had nooit kunnen denken dat mijn passie zich op zo’n mooie manier in mijn leven zou gaan voordoen.

Ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en hun eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) durven op te pakken. Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren.

Marion door de ogen van mijn clienten

Marion is gewoon een fijn mens, hartelijk, down-to-earth en spontaan. Ik voel me altijd welkom bij haar. Ze geeft me de ruimte om mezelf te zijn. Omdat ik voel dat ze me accepteert zoals ik ben. Ze zal nooit iets opdringen. Ze vertelt over hoe ze zelf leeft en geeft advies als ik er om vraag. Dat advies geeft ze altijd met veel aandacht, is heel wijs en to-the-point.

Al die jaren heb ik iedere keer weer dingen (over mezelf) geleerd bij je.
Door jou weet ik wat er mogelijk is.

Ja, ik voel me dankbaar nu ik dit op een rijtje zet.

MR

Marion laat iedereen in zijn/haar waarde, niets is gek. Ze geeft vertrouwen (in het feit dat ze je het gevoel geeft dat we tot een oplossing komen, waar je ook mee zit). Ze is open en stelt zichzelf ook open, op. Ze is een warme persoonlijkheid, heeft kennis van zaken en weet dit ook te communiceren.

IT

Jij nodigt mij steeds uit om zelf de antwoorden te vinden die ik zoek. Dat uitnodigen om zelf te voelen en te ervaren waardeer ik enorm. Je onvoorwaardelijke liefde en niet oordelen daarbij vind ik van onschatbare waarde op mijn ontdekkingspad. Daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor!

Renate

Marion voelt stevig, goed en zuiver aan. Ze is no nonsense. Ze voelt haarscherp aan waar cliënten in hun proces zitten. Schenkt daar aandacht aan en biedt daar ruimte voor, zonder drama of gedoe. Verder is ze vol passie en gewoon een leuk en warm mens.

Florentine

Marion is open, niet oordelend en straalt vertrouwen uit. Ze is eerlijk, helder en leeft wat ze vertelt. Ze deelt haar eigen ervaringen in haar leven in de groep. Ze straalt pure liefde uit.

EdV

Ik ga met jou in zee, door de bergen, weilanden enz. omdat je een kei bent in het afstemmen op wat nodig is. Je weet precies de gevoelige snaar te raken en bent daarnaast heel integer. En dan weet je ook nog een goed gevoel van veiligheid te scheppen….

Roos van der Lee

Sinds jij op “mijn pad” bent gekomen, kreeg mijn ontwikkeling een nieuwe intense groei. Ik ben met een groepsreis mee geweest naar Noorwegen, heb de Healing Arts opleiding bij je gevolgd, de cursus sterven als overgang en vele avonden meditaties en energiewerk bij je gevolgd.

In deze jaren heb ik je leren kennen als een bijzonder prachtig mooi mens. Alles wat jij hebt geleerd, ontwikkeld, bewust bent geworden deel je.

Ik word blij als ik naar je toe ga en je zie. Weer van je mag leren, met je mee mag wandelen.
Je bent professioneel. Ik vertrouw op jou als we de diepe intense processen induiken. Je ziet, voelt, hoort snel middels verschillende zintuigen. Doortastend en liefdevol kom je tot de kern van het leren op dat moment.
Confronterend met zoveel passie en respect dat het de ontwikkeling los schudt in nieuw licht. Het kan en mag er zijn.

Warm en vriendelijk staat je praktijk open in persoonlijke ontmoeting en liefdevolle complete aandacht.

Er was, is voor mij veel te leren en dat heb ik bij, met jou kunnen en mogen doen.

Marga Kelbling