Ik ben dankbaar dat ik Marion heb leren kennen. Dankbaar voor de mooie reis die ik met haar naar IJsland heb gemaakt en dankbaar voor de meditatieavonden die ik bij haar volg. Haar ‘zijn’ is voor mij een voorbeeld, een uitnodiging om mijn diepste zelf, het goddelijke zelf steeds sterker tot uiting te brengen.

Zij is voor mij een voorbeeld in het oordeelloos luisteren, in het vertrouwen op het nu, in het licht niet onder de korenmaat steken, in het vertrouwen op de kracht van het Goddelijke Zelf.

Brenda Hilboesen

Marion, jij bent de bouwheer die me een goede fundering leerde leggen voor mijn verdere toekomst.

Ingrid Kerkhofs

Op het gebied van energetisch werken en bewustzijnsontwikkeling ben ik al heel wat jaar actief (ongeveer 35 jaar). Vele trainingen, cursussen en opleidingen heb ik gevolgd. Allen hebben ertoe bijgedragen tot wie ik nu ben en waren een onderdeel naar het vinden van mijn zelf.

De laatste jaren werd ik niet meer echt gevoed en leren was nihil. Tot ongeveer vier jaar geleden jij op “mijn pad” kwam. Mijn ontwikkeling kreeg een nieuwe intense groei. Ik ben met een groepsreis mee geweest naar Noorwegen, heb de healing art opleiding bij je gevolgd, de cursus sterven als overgang en vele avonden meditaties en energiewerk bij je gevolgd. En hoop dit nog heel lang te mogen en kunnen delen.

In deze jaren heb ik je leren kennen als een bijzonder prachtig mooi mens. Alles wat jij hebt geleerd, ontwikkeld, bewust bent geworden deel je. Leer je aan anderen en dus ook aan mij. Ik mag heel snel met je mee trillen en in de energie groeien.

Ik word blij als ik naar je toe ga en je zie. Weer van je mag leren, met je mee mag wandelen op ons spiritueel pad.
Je komt bij mij heel professioneel over. Ik vertrouw op jou als we de diepe intense processen bewandelen. Je ziet, voelt, hoort snel middels verschillende zintuigen. Doortastend en liefdevol kom je tot de kern van het leren op dat moment.

Confronterend met zoveel passie en respect dat het de ontwikkeling los schudt in nieuw licht. Het kan en mag er zijn.

Warm en vriendelijk staat je praktijk voor een ieder open. Kleinschalig. Heel fijn is daar de persoonlijke ontmoeting en liefdevolle complete aandacht.

Er was, is voor mij veel te leren en dat heb ik bij, met jou kunnen en mogen doen.

Marga Kelbling

Ik ga met jou in zee, door de bergen, weilanden enz. omdat je een kei bent in het afstemmen op wat nodig is. Je weet precies de gevoelige snaar te raken en bent daarnaast heel integer. En dan weet je ook nog een goed gevoel van veiligheid te scheppen….

Roos van der Lee

Marion is open, niet oordelend en straalt vertrouwen uit. Ze is eerlijk, helder en leeft wat ze vertelt. Ze deelt haar eigen ervaringen in haar leven in de groep. Ze straalt pure liefde uit.

EdV

Marion voelt stevig, goed en zuiver aan. Ze is no nonsense en matter of fact bent. Erg fijn in deze als zweverig geziende sfeer. Ze voelt haarscherp aan wat op een bepaald moment het proces is voor de client/cursist en biedt daar ook alle aandacht aan. Schept er ruimte voor. Ze gebruikt diverse technieken zonder dat het drama wordt en oeverloos gedoe. Verder is ze vol passie en gewoon een heel leuk, warm mens.

Florentine

Jij nodigt mij steeds uit om zelf de antwoorden te vinden die ik zoek. Dat uitnodigen om zelf te voelen en te ervaren waardeer ik enorm. Je onvoorwaardelijke liefde en niet oordelen daarbij vind ik van onschatbare waarde op mijn ontdekkingspad. Daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor!

Renate