In mijn spirituele zoektocht ontmoette ik jou en bij de eerste blik voelde ik onvoorwaardelijke liefde.
Een open hart en totale oordeelloosheid, waardoor het in mij begon te stromen, ik me totaal veilig voelde en ik me mee kon laten voeren in de overgave.
Op een heel natuurlijke manier stemde jij je af op mij.
Je hebt mij vanuit een serene rust terug gebracht naar de verbinding met mijn Zelf.
En wauw, wat is het magisch om alleen maar te hoeven ZIJN.
Jouw rustige stem brengt mij naar andere dimensies en ik voel een totaal vertrouwen in jouw doen en in jouw innerlijke wijsheid.
Je hebt mij meegenomen naar het licht, de universele liefde, de eenheid, de acceptatie en moeiteloosheid en mij begeleidt om dit steeds verder te integreren in het aardse leven.
En door jou word ik steeds weer uitgenodigd om multidimensionale werkelijkheden te ontdekken, mijn hoger potentieel te gaan leven, te groeien en mezelf te ont-wikkelen.
Ik voel me dan ook oneindig dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.

Suzanne van Langen

Ik ben dankbaar dat ik Marion heb leren kennen. Dankbaar voor de mooie reis die ik met haar naar IJsland heb gemaakt en dankbaar voor de meditatieavonden die ik bij haar volg. Haar ‘zijn’ is voor mij een voorbeeld, een uitnodiging om mijn diepste zelf, het goddelijke zelf steeds sterker tot uiting te brengen.

Zij is voor mij een voorbeeld in het oordeelloos luisteren, in het vertrouwen op het nu, in het licht niet onder de korenmaat steken, in het vertrouwen op de kracht van het Goddelijke Zelf.

Brenda Hilboesen

Marion, jij bent de bouwheer die me een goede fundering leerde leggen voor mijn verdere toekomst.

Ingrid Kerkhofs

Sinds jij op “mijn pad” bent gekomen, kreeg mijn ontwikkeling een nieuwe intense groei. Ik ben met een groepsreis mee geweest naar Noorwegen, heb de Healing Arts opleiding bij je gevolgd, de cursus sterven als overgang en vele avonden meditaties en energiewerk bij je gevolgd.

In deze jaren heb ik je leren kennen als een bijzonder prachtig mooi mens. Alles wat jij hebt geleerd, ontwikkeld, bewust bent geworden deel je.

Ik word blij als ik naar je toe ga en je zie. Weer van je mag leren, met je mee mag wandelen.
Je bent professioneel. Ik vertrouw op jou als we de diepe intense processen induiken. Je ziet, voelt, hoort snel middels verschillende zintuigen. Doortastend en liefdevol kom je tot de kern van het leren op dat moment.
Confronterend met zoveel passie en respect dat het de ontwikkeling los schudt in nieuw licht. Het kan en mag er zijn.

Warm en vriendelijk staat je praktijk open in persoonlijke ontmoeting en liefdevolle complete aandacht.

Er was, is voor mij veel te leren en dat heb ik bij, met jou kunnen en mogen doen.

Marga Kelbling

Ik ga met jou in zee, door de bergen, weilanden enz. omdat je een kei bent in het afstemmen op wat nodig is. Je weet precies de gevoelige snaar te raken en bent daarnaast heel integer. En dan weet je ook nog een goed gevoel van veiligheid te scheppen….

Roos van der Lee

Marion is open, niet oordelend en straalt vertrouwen uit. Ze is eerlijk, helder en leeft wat ze vertelt. Ze deelt haar eigen ervaringen in haar leven in de groep. Ze straalt pure liefde uit.

EdV

Marion voelt stevig, goed en zuiver aan. Ze is no nonsense. Ze voelt haarscherp aan waar cliënten in hun proces zitten. Schenkt daar aandacht aan en biedt daar ruimte voor, zonder drama of gedoe. Verder is ze vol passie en gewoon een leuk en warm mens.

Florentine

Jij nodigt mij steeds uit om zelf de antwoorden te vinden die ik zoek. Dat uitnodigen om zelf te voelen en te ervaren waardeer ik enorm. Je onvoorwaardelijke liefde en niet oordelen daarbij vind ik van onschatbare waarde op mijn ontdekkingspad. Daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor!

Renate