Vermoeid, niet weten hoe je verder wilt en wel weten dat je het anders wilt.  

Je prioriteitenlijstje

Tijd om jezelf ter herladen vanuit je kern, jouw essentie. Ontdekken waar je je kracht hebt weggegeven, waar je meegezogen werd in het collectieve veld. Tijd om jezelf weer uit te lijnen op jeZelf. Op dat stille, dat vredige, dat Zelf dat weet en rustig blijft. Dat Zelf dat het nieuwe voelt en weet dat het klaar is om het te ontvangen. Dat Zelf dat weet welke stappen te maken.

Jezelf bovenaan je prioriteitenlijstje zetten is van groot belang. Als jij goed in je kracht staat ben je een vuurtoren voor de mensen om je heen.

Voelen dat je er klaar voor bent

Ik nodig je van harte uit voor een vierdaagse waarin de focus ligt op jezelf weer opladen. Om te voelen dat je klaar bent voor wat er ook gaat komen. Om te voelen dat je in de rust kunt blijven en tegelijk in actie komt omdat je weet waarom je hier gekomen bent.

De natuur als spiegel van je ziel

Deze retraite wordt gehouden vanuit onze boerenhoeve aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Het huisje ligt op een rustig bungalowpark. Je wordt wakker door het zingen van de vogels en de eekhoorns laten zich veelvuldig aan je zien. Een prachtig gebied waar de natuur je uitnodigt om je kracht weer te hervinden. De natuur die je jouw essentie spiegelt. De dagen vullen zich met yoga, meditatie en energetisch werk, zowel binnen als buiten.

Praktische info

De retraite wordt gehouden van maandag 14 februari 2022 (16.00 uur) tot en met vrijdag 18 februari 2022 (10.30) uur in Haarle (bij Hellendoorn).

Er is ruimte voor 4 deelnemers. Je deelt een slaapkamer en douche en wc bevinden zich op de gang.

We koken ons eigen potje. De maaltijden zijn vegetarisch en suikervrij.

Jouw investering is 495 euro. 

De prijs is inclusief:

  • Vier overnachtingen
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Beddengoed
  • Meditatieve en energetische begeleiding, helemaal afgestemd om jezelf te kunnen opladen. Dat allemaal in een kleine setting van 4 deelnemers waarmee er dus volop aandacht voor jou is.

De prijs is exclusief:

  • Vervoer van je woonplaats naar Haarle en terug
  • Handdoeken