Hoe wil je je leven leven? Wat doet jouw hart sneller kloppen? Waar gaat jouw vuur van branden?

Onbeperkte mogelijkheden

De verschuiving die we aan het maken zijn van de 3d realiteit naar de 5d realiteit biedt ons onbeperkte mogelijkheden. Mogelijkheden die we nu nog niet eens kennen. Dat vraagt om groots en oneindig te denken. Je te laten inspireren door het Goddelijke Zelf.

In de oneindigheid

Tijdens deze retraite nemen we je graag mee in die nieuwe wereld. In dat oneindige veld waar jij deel van uitmaakt. Dat veld is helemaal leeg en tegelijkertijd bomvol creatieve energie. Die energie wil tot vorm komen.

Loslaten van wat je dacht dat je was

Dat vraagt om alles wat je dacht dat je was los te laten. Je hele identiteit achter je te laten en te ontdekken dat je dat grootste Goddelijke wezen bent met een oneindige creatiekracht. Te ontdekken dat jij het kanaal bent om Goddelijke liefde door je heen te laten stromen de wereld in. Te ontdekken wat jouw bijdrage is aan het geheel.

In deze energie zijn er geen problemen, geen angsten, geen depressies. Het is de energie van vreugde, vrijheid, liefde, harmonie en oneindige mogelijkheden.

Deelnemen als je “er voor wilt gaan”

Ben jij iemand die voor je hoogste potentieel gaat? Die gaat voor innerlijke vrijheid, liefde en harmonie in het leven? Dat ben je van harte welkom om mee te doen aan deze retraite. Die wordt gehouden van 12 tot en met 15 augustus 2021. 

Praktische informatie:

De dagen vullen zich met meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, klank, dans, energetisch werk en vraag- en antwoordsessies. Gedurende deze dagen zullen we ook momenten in stilte zijn. Denk aan stiltemeditaties, stilte wandelingen of tijdens de lunch of diner. Coaching en energetsich “werk” vindt plaats in de groep, zodat iedereen kan mee resoneren met dat wat aangetikt wordt.

Yoga

Sophie Mannes begeleidt je deze dagen met de yoga en ademhalingsoefeningen. Niet door een rijtje houdingen af te werken, maar door je in die houdingen, bewust te laten worden wat er in je speelt, wat er tot expressie wil komen.

Eten

Met het eten dat Marga op tafel tovert, voed je jezelf met pure liefde. Er wordt vegetarisch, gluten-, suiker- en zuivelvrij gekookt.

Na het ontbijt, de lunch en het diner is er de ruimte om naar buiten te gaan. De meditaties zelf worden binnen gehouden (met uitzondering van de wandelmeditaties). Bij stralend weer verplaatsen we ons naar de grote tuin.

 

 

Locatie

De retraite wordt gehouden in het centrum Smalhoorn bij Orvelte (Drenthe). Een unieke stille plek. Naast de grote meditatie zaal zijn er buiten allerlei mogelijkheden om helemaal bij jezelf te komen. Wat dacht je van ’s avonds rond het vuur in de safaritent of of op je stoeltje genietend van de ruimte rondom. Bij voldoende deelname is het mogelijk om de hottub te nemen of de sauna te gebruiken. De grote tuin nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de omgeving. Om je energie vloeibaar te laten worden. 

Kortom mogelijkheden genoeg om naast de meditaties jezelf heerlijk te verwennen en jouw potentieel te ontdekken.

Zie www.smalhoorn.nl

Slaapplekken

Je slaapt in zogenoemde chambrettes. Dat zijn 2- en 3-persoons slaapgelegenheden, afgescheiden met wandjes op hoofdhoogte. Douche en toilet is op de gang.

Een persoonlijk gesprek maakt onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure. Voor zowel jou als voor mij is het fijn om te weten of dit wérkelijk de stap is die je wilt zetten. Of je voor je hoogste goed wilt gaan.

De prijs voor deze retraite is 475 euro. Boek je vóór 1 februari 2021, dan ontvang je 50 euro korting.

Ervaringen van mensen die je voor gingen kun je hier lezen.

Doe je mee? Meld je dan nu aan.