Live meditatie “meebewegen en overgave” via Zoom

Je wordt in deze tijd uitgenodigd om op diep niveau te vertrouwen. Om jezelf over te geven aan jouw essentie, aan het Goddelijke Zelf, dat exact weet wat jij nodig hebt. In het dagelijks leven kom je nu in situaties waar je alle grip en controle kwijt bent geraakt. Ik zou bijna zeggen “hoera”. Want nu kun je gaan meebewegen met dat wat er is. Hoe flexibeler je meebeweegt, hoe meer je je ook bewust wordt van de vrijheid in jezelf. 

Praktische info:

De meditatie wordt gegeven via Zoom. Na aanmelding krijg je een link van me doorgestuurd waarmee je toegang krijgt tot de meditatieruimte. Vriendelijk verzoek om deze link niet met anderen te delen. Er is beperkte beschikbaarheid en de ruimte is toegankelijk voor hen die zich hebben aangemeld. Je deelname is zichtbaar voor andere deelnemers.

Wanneer: donderdag 2 april a.s. om 20.00 uur

Jouw investering: ongeveer 40 minuten en 

10 euro voor je deelname via Zoom

12,50 euro als je het bestand daarna ook in je mailbox wilt ontvangen

10 euro als je niet live wilt deelnemen en het bestand wel in je mailbox wilt ontvangen

Laat bij je opgave even weten wat je wilt

Live meditatie “je energie verhogen” via Zoom

Hoe meer je afgestemd bent of het Goddelijke Zelf hoe meer je in de stroom van het leven staat. Dan is het gemakkelijker om mee te bewegen met dat wat er is. Dan is er meer vertrouwen, eenvoud, rust, harmonie, vrede. Hoe meer jij je energie verhoogt, hoe gemakkelijker het is om uit de angst te blijven. Angst werkt zo ondermijnend op je hele systeem. Als je je energie verhoogt bepaalt de buitenwereld niet langer jouw binnenwereld. Kortom, redenen genoeg om mee te doen. Welke aspecten in jezelf wil jij verhogen? Als je wilt kun je me dat laten weten in het kopje “bijzonderheden” in de aanmeldlink.

Praktische info:

De meditatie wordt gegeven via Zoom. Na aanmelding krijg je een link van me doorgestuurd waarmee je toegang krijgt tot de meditatieruimte. Vriendelijk verzoek om deze link niet met anderen te delen. Er is beperkte beschikbaarheid en de ruimte is toegankelijk voor hen die zich hebben aangemeld. Je deelname (je naam) is zichtbaar voor andere deelnemers.

Wanneer: donderdag 26 maart a.s. om 20.00 uur

Jouw investering: ongeveer 30 minuten en 10 euro.

Thema meditaties – live of op mp3

De thema meditaties bieden je een uitgelezen kans, om op een zeer krachtige manier, bepaalde thema’s in je leven naar een hoger niveau van welzijn te brengen.

Doe je mee?

 

Praktische info:

Locatie: in de praktijk in Heiloo

Duur 2 uur.

Live bijeenkomst

Investering live bijeenkomst: 25 euro per losse bijeenkomst. Voordeel van de live bijeenkomst is dat je optimaal gebruik maakt van de aanwezige groepsenergie.Je krijgt nadien de opnames in je mailbox.

Korting: boek je gelijk 4 avonden/middagen dan krijg je 10 euro korting.

MP3-bestand

Je kunt de meditatie’s ook als mp3 bestellen. Je krijgt het – live opgenomen – bestand dan per We Transfer in je mailbox.

Investering: 15 euro per losse mp3.

Korting: boek je gelijk 4 bestanden op mp3 dan krijg je 6 euro korting.

Wil je de meditatie(s) als mp3 ontvangen, stuur dan een mail aan marion@het-licht.net onder vermelding van het thema dat je wilt ontvangen.

De thema meditaties zijn in trek. Om teleurstelling te voorkomen wacht je dus niet tot het laatste moment met opgeven.

De volgende meditaties zijn of komen beschikbaar:

  • Overvloed
  • Contact met je toekomstige Zelf
  • Leeuwenpoortmeditatie
  • Trouw zijn aan jeZelf
  • Loslaten/Opruimen
  • Innerlijke man/vrouw
  • Verbinding