Jij bent een multidimensionaal wezen en bestaat in meerdere dimensies tegelijk. Vaak is onze aandacht alleen gericht op ons aardse deel, dat maar een speldenknop is van wie we werkelijk zijn.

Tijdens deze workshop ga je contact maken met al die andere zelfdelen van je met andere planetaire afkomsten.

Een dag waarin we met behulp van klank en kleur (de communicatiemiddelen in de andere dimensies) een reis maken langs de planeten.

Je gaat ontdekken met welke planeten jouw wezensdelen zijn verbonden. Je gaat waarnemen welke kwaliteiten je daar hebt ontwikkeld en wordt uitgenodigd om je die weer te herinneren en op te pakken. Je opent je voor talloze nieuwe mogelijkheden in je leven. Je gaat zien dat het leven op aarde maar een speldenknop is van wie je bent en wie weet, kom je net als ik, eindelijk hier helemaal aan. In vreugde! Ga je de schoonheid van de aarde ervaren (in plaats van alleen maar de chaos te zien). Ga je zomaar voelen dat het gewoon leuk en mooi kan zijn op aarde.

Doe je mee?

Woensdag 9 januari 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een fantastisch begin van het nieuwe jaar. Jouw investering in deze onvergetelijke dag is 125 euro. Dit is inclusief lunch.