Live meditatie “Je etherische lichaam verzorgen is je immuunsysteem verzorgen”

Je etherische lichaam is het energieveld dat dezelfde vorm als je fysieke lichaam heeft en zich ongeveer een cm vanaf je lichaam bevindt. Als je etherische lichaam “gevuld” is, kunnen er geen ziekteverwekkers bij je binnen dringen. 

In de thema meditatie van donderdag 3 september a.s. gaan we het etherische lichaam energetiseren en opladen, waardoor je gelijk je immuunsysteem een boost geeft.

Donderdagavond  3 september a.s. om 20.00 uur via Zoom

De meditatie wordt online gegeven via Zoom. Je volgt de meditatie dus vanuit je eigen luie stoel.

Na aanmelding krijg je een link van me doorgestuurd waarmee je toegang krijgt tot de meditatieruimte.

Vriendelijk verzoek om deze link niet met anderen te delen. De ruimte is toegankelijk voor hen die zich hebben aangemeld.

Heb je niet eerder met Zoom gewerkt dan vind je hier een korte handleiding.

Je deelname is zichtbaar voor andere deelnemers.

Praktische informatie

De meditaties zijn afzonderlijk te volgen.

Duur: de bijeenkomsten duren ongeveer 45 minuten.

Investering

€ 12,00 per live meditatie. 

€ 15,00 per live meditatie met geluidsbestand in je mailbox

€  10,00 per mp3-meditatie

 

 

Kies je voor een mp3 bestand dan wordt je dat toegestuurd via we transfer. Het bestand is een week te downloaden. Zorg er dus voor dat je het op tijd binnenhaalt.

De onderstaande meditaties zijn als mp3 te verkrijgen:

  • meebewegen en overgave
  • de nieuwe energie belichamen
  • de toekomst naar je toetrekken
  • de stralendheid van je hart ontdekken en uitstralen
  • de liefdesbom
  • jezelf bevrijden
  • jij als energie
  • zachtheid naar jezelf
  • je openen voor creativiteit en inzichten

Live meditatie “je openen voor creativiteit en inzichten” 

Vanuit de leegte nieuwe creatieve ideeën op laten komen. Ideeën waar je mind niet opgekomen zou zijn. Ideeën die uitgelijnd zijn op je hoogste potentieel, dat door jou Goddelijke zelf uitgedrukt wil worden.

Donderdagavond 28 mei a.s. om 20.00 uur via Zoom

Live meditatie “zachtheid naar jezelf” 

Op welke gebieden in je leven ben je streng en hard naar jezelf? Ben je er aan toe om de zachtheid en de liefde voor jezelf toe te laten? En hoe ga je om met je lichaam? Is er in je houding naar je lichaam toe zachtheid en liefde?

Donderdagavond 21 mei 2020 om 20.00 uur via Zoom

Live meditatie “jij als energie” 

Jezelf loskoppelen van alles wat je denkt dat je bent, je vorm, je gedachten, je emoties, je gedrag. Alle plaatjes die je ervan gemaakt hebt. Dan kom je uit bij jezelf als bewustzijn, als energie. Energie die voortdruend vanzelf stroomt en die niets moet.

Donderdagavond 14 mei 2020 om 20.00 uur via Zoom

Live meditatie “jezelf bevrijden” 

Wat wil zich in jou bevrijden? Wat als alles mogelijk is? De innerlijke beperkingen op laten lossen (je hoeft niet eens te weten welke dat zijn), zodat je voelt dat je een vrij wezen bent.

Donderdagavond 7 mei 2020 om 20.00 uur via Zoom

Live meditatie “de liefdesbom” via Zoom

Laten we samen een liefdesbom creëren en het als een netwerk van licht over de wereld verspreiden.

Donderdagavond 30 april a.s. om 20.00 uur via Zoom

Live meditatie “de stralendheid van je hart ontdekken én uitstralen” via Zoom

Ontdek wat een bron van licht jouw hart is. Het fysieke hart heeft de ruimte nodig, dient te worden uitgelijnd, om dit licht naar buiten toe te kunnen uitstralen, om het te kunnen handelen. Doe mee en ontdek je stralendheid en geef je zelf alle ruimte óm te stralen.

Donderdag 23 april 2020, aanvang 20.00 uur.

Live meditatie “de toekomst naar je toetrekken” via Zoom

In dat oneindige veld waar we deel van uitmaken, is alles al aanwezig. Dus de toekomst is er ook al, als energie, als frequentie. Tijd is namelijk iets van de 3d wereld.

Door in te tunen op die energie val je ermee samen en kan dat wat jij wilt creëren op aarde, je werkelijkheid worden. Want het is er al.

Donderdag 16 april 2020, aanvang 20.00 uur.

Live meditatie “de nieuwe energie belichamen” via Zoom

De nieuwe energie belichamen en uitdrukken. Dat is het thema van de meditatie van deze week. Ik combineer hem met de volle maanmeditatie. Het is deze week een supermaan, extra krachtige energie. Mooi om die te gebruiken om die enorme liefdesenergie in je lichaam te laten stromen. Jezelf uit te drukken ALS je Goddelijke Zelf.

8 april 2020, aanvang 20.00 uur

Live meditatie “meebewegen en overgave” via Zoom

Je wordt in deze tijd uitgenodigd om op diep niveau te vertrouwen. Om jezelf over te geven aan jouw essentie, aan het Goddelijke Zelf, dat exact weet wat jij nodig hebt. In het dagelijks leven kom je nu in situaties waar je alle grip en controle kwijt bent geraakt. Ik zou bijna zeggen “hoera”. Want nu kun je gaan meebewegen met dat wat er is. Hoe flexibeler je meebeweegt, hoe meer je je ook bewust wordt van de vrijheid in jezelf. 

2 april 2020, aanvang 20.00 uur

Live meditatie “je energie verhogen” via Zoom

Hoe meer je afgestemd bent of het Goddelijke Zelf hoe meer je in de stroom van het leven staat. Dan is het gemakkelijker om mee te bewegen met dat wat er is. Dan is er meer vertrouwen, eenvoud, rust, harmonie, vrede. Hoe meer jij je energie verhoogt, hoe gemakkelijker het is om uit de angst te blijven. Angst werkt zo ondermijnend op je hele systeem. Als je je energie verhoogt bepaalt de buitenwereld niet langer jouw binnenwereld. Kortom, redenen genoeg om mee te doen. Welke aspecten in jezelf wil jij verhogen? 

26 maart 2020, aanvang 20.00 uur