ZIJN op Groenland

Spirituele meditatie- transformatie- en bewustwordingsreis

zomerreis-oost-groenland1Dit wordt een reis voor avonturiers. Een reis die je heel dicht bij jezelf brengt. Puur ZIJN in de immense schoonheid van de ijsbergen, de ijskap, gletsjers, walvissen, zeehonden.

Je kent ze vast wel, de beelden van National Geographic. In een klein bootje tussen enorme ijsschotsen varend. De eenheid ervaren, het multidimensionele ervaren. Zie je jezelf al gaan?
img

Op een diep niveau jezelf de verbinding herinneren die je hebt met de aarde, met de bevolking. In de immense stilte van dit land zak je steeds dieper in je zelf. Kun je steeds meer ZIJN wie je werkelijk bent.

Durf jij het aan je over te geven aan de natuur? Niets is zeker in dit land. Je bent totaal afhankelijk van de weersomstandigheden. Dat betekent dat er een programma is en tegelijkertijd ook weer niet. Go with the flow.

De Inuitbevolking toont je hoe te leven in het NU. Tijdens deze reis wordt je uitgenodigd je te openen voor je hoogste pad en die bewustzijngeschenken te ontvangen die op jou liggen te wachten in de overweldigende natuur , in de oorverdovende stilte? Die geschenken die zich openbaren in het NU, in de stilte.

Het ZIJN op Groenland is al een transformatieproces op zich. Zelf zal ik je begeleiden met meditaties en energetisch werk om je ervaring nog dieper in je fysieke lichaam te verankeren.

Begeleiding

Marion Mol-van Schagen
Ik ben Marion C. Mol-van Schagen (1967) en begeleid je bij het hervinden van je eigen kracht, stralendheid en liefde. Ik trek mensen aan voor bewustzijnsontwikkeling die ik eerst zelf heb doorgemaakt. Dit wordt resonantie of synchroniciteit genoemd. De holistische benadering is mijn uitgangspunt in de begeleiding. Dat wil zeggen dat ik ervan uitga dat lichaam en geest één zijn. Je kunt iets mentaal of emotioneel een plek gegeven hebben, maar de ervaring ligt dan nog steeds opgeslagen in je celgeheugen van je lichaam. Tijdens het energetisch werken maken we je celgeheugen schoon zodat er ruimte komt voor nieuwe informatie. Informatie die jou meer dient en waarbij oude patronen dus losgelaten worden.
img

Marion: “Ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en de eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) durven op te pakken. Als ze weer contact maken met wie ze werkelijk zijn. Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren”.

 

Programma

Elke ochtend wordt gestart met lichaamswerk. Een combinatie van lichamelijke en energetische oefeningen.
Omdat het 24 uur per dag licht is hebben we een zee van tijd om van het prachtige landschap te genieten en ons te verbinden met de natuurkrachten.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf Amsterdam vliegen we naar Keflavik, de luchthaven van IJsland, waar we in de loop van de middag aankomen. Met de flybus rijden we naar Reykjavik waar we de tijd hebben om de stad te verkennen. Overnachting in Reykjavik.

Tweede dag

Met de taxi rijden we naar Reykjavik Domestic Airport. Vanaf dit vliegveld vertrekt het vliegtuig naar Kulusuk. Vanaf Kulusuk worden we met de boot opgehaald en arriveren we in de loop van de middag in Tasiilaq.

Na aankomst in The Red House zullen we een stadswandeling maken om de omgeving te verkennen en de eerste indrukken op ons in laten werken.

Deze dagen verblijven we in Tasiilaq. We zullen verschillende wandelingen maken in de bergen. Steeds is er volop ruimte en gelegenheid om meditaties te doen en energetisch te werken. Ons te verbinden met de schoonheid van de natuur en het pure zijn van de bevolking. Je komt hier als vanzelf in de vertraging, in het NU en in de stilte.

Twee van deze dagen zullen we er met de boot op uit trekken. De fjorden door en ons verbinden met de gigantische ijsbergen.

Een na laatste dag
In de loop van de ochtend worden we met de boot weer teruggebracht naar Kulusuk. Aan het begin van de middag vertrekt het vliegtuig om ons weer naar Reykjavik te brengen waar we aan het begin van de avond aankomen. We overnachten in Reykjavik.

Laatste dag
Vroeg uit de veren. Om 7.40 vertrekt het vliegtuig naar Schiphol waar we om 12.40 uur aan zullen komen.

 

Praktische informatie

Vervoer
We vliegen vanaf Amsterdam naar Keflavik (het internationale vliegveld van Reykjavik).
Vanaf Reykjavik Domestic Airport vliegen we naar Kulusuk op Groenland.
Vanaf Kulusuk met de boot naar Tasiilaq.

Accommodatie
In Keflavik overnachten we in een guesthouse en in Reykjavik in een hostel op basis van opgemaakte bedden en inclusief ontbijt.
We overnachten in The Red House op basis van slaapzakaccommodatie (gedeelde douche en toilet op de gang) op basis van vol pension (ontbijt, lunchpakket en diner).

Reisduur:  10 dagen

Investering

zomerreis-oost-groenland2Jouw investering in deze prachtige belevenis hangt af van jouw wensen met betrekking tot de luxe en de invulling van het programma.

Ik maak graag een reisvoorstel voor je.

Klik hier om ervaringen van anderen te lezen.

 

Geinteresseerd?

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met IJsland Tours in Utrecht. Boeking van deze reis kan rechtstreeks plaatsvinden via IJsland Tours (www.ijslandtours.nl). Als je nog vragen of verdere informatie wilt ontvangen, dan kun je altijd persoonlijk contact met mij opnemen (072-5334703) of marion@het-licht.net.