Spirituele meditatie- transformatie- en bewustwordingsreis

Wandelreis Zuid-Groenland

zomerreis-zuid-groenland1In mijn korte broek en t-shirt loop ik al uren door de groene dalen vol boterbloemen, omgeven door prachtige stenen, zonder iemand te zijn tegengekomen. Stilte, pure stilte. Af en toe het geblaat van een schaap of het kraaien van een raaf. Het landschap wisselt van kabbelende beekjes naar verstillende meren en dan opeens het uitzicht op de gletsjer en een fjord gevuld met ijsbergen. Ik zak steeds dieper in mezelf. Het wordt helderder en er borrelen nieuwe inzichten en ideeen op. Er daalt een diepe rust in mij. Ik voel me veilig in mezelf en vrij. Wat een kado.

Tijdens deze vakantie krijg je de kans om je ego te overstijgen en op een diep nivo te ervaren dat jij veel meer bent dan dat je altijd hebt gedacht dat je was. Bewustzijn, licht en liefde. Niet alleen de natuur, de stilte werkt hier aan mee, ook de ervaring om helemaal alleen te zijn in dit schitterende landschap, uren lang, niemand tegenkomen. Alleen jezelf!

Je kunt de overgave aan je essentie, aan dat wat je werkelijk bent gaan ervaren. De liefde voor jezelf gaan ervaren. Dat je niet zo je best hoeft te doen in de wereld. Je bent al Goddelijk Perfect!

De wandelingen brengen de stroming in je ontwakende bewustzijn.

 

Begeleiding

Marion Mol-van Schagen
Ik ben Marion Mol-van Schagen (1967) en begeleid je bij het hervinden van je eigen kracht, stralendheid en liefde. Ik trek mensen aan voor bewustzijnsontwikkeling die ik eerst zelf heb doorgemaakt. Dit wordt resonantie of synchroniciteit genoemd. De holistische benadering is mijn uitgangspunt in de begeleiding. Dat wil zeggen dat ik ervan uitga dat lichaam en geest één zijn. Je kunt iets mentaal of emotioneel een plek gegeven hebben, maar de ervaring ligt dan nog steeds opgeslagen in je celgeheugen van je lichaam. Tijdens het energetisch werken maken we je celgeheugen schoon zodat er ruimte komt voor nieuwe informatie. Informatie die jou meer dient en waarbij oude patronen dus losgelaten worden. Je kunt je gaan openstellen voor het Licht in jou, het Licht dat je laat ervaren wie je werkelijk bent.

Marion: “Ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en de eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) durven op te pakken. Als ze weer contact maken met wie ze werkelijk zijn. Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren”.

 

Programma

zomerreis-zuid-groenland2We vliegen vanaf Schiphol naar Kopenhagen om vanaf Kopenhagen naar Narsarsuaq te vliegen. Als we daar aankomen is het er vier uur vroeger dan in Nederland.

Vervoer op Groenland gaat per boot of per helicopter. Tijdens deze reis worden we meerdere keren per boot verplaatst.

Bij aankomst in Narsarsuaq zullen we eerst boodschappen halen om vervolgens met de boot in Itelleq afgezet te worden. Hier start onze eerste wandeling. Vanaf het fjord over de Kongsvej (de koningsweg) naar Igaliku. Een klein dorpje met een heerlijke energie.

We overnachten in het hostel van Igaliku.

Tweede dag
Vanaf Igaliku lopen we door de bergen naar het Plateau. Vanaf het Plateau hebben we een fantastisch uitzicht over de fjorden, de ijsbergen en de gletsjer. Ruimte, vrijheid, wijdsheid, stilte. De weg terug brengt ons door een soort maanlandschap met een zeer sterk aardende energie. 
Overnachting in Igaliku.

Derde dag
Met de boot worden we naar Tasiluk gebracht. Een schapenboerderij in een fjord. Het is de enige bewoning op deze plek. Bijzonder om te gaan ervaren hoe het is om zo afgelegen te wonen en hier te verblijven. De plek is alleen bereikbaar per boot. Hier kun je uren ronddwalen of gewoon zitten aan de rivier vol vis.
Overnachting in Tasiluk.

Vierde dag
Meditatie en energetisch werk, wandelen en je verbinden met het landschap. Overnachting wederom in Tasiluk.

Vijfde dag
Met de boot worden we naar Sillisit gebracht. Een plek met een prachtig uitzicht over het fjord en de ijsbergen. Vanuit Sillisit maken we een wandeling de bergen in.
Afhankelijk van de fysieke omstandigheden lopen we vandaag naar het ijsbergenmeer of brengt de eigenaresse van het hostel ons met de auto er naar toe. Het ontvouwt zich in het moment.

Zesde dag
Vandaag een lange wandeling in het verschiet. De wandeling begint langs een rotskust met imposante stenen. Daarna schenkt het landschap ons helderblauwe bergmeren, groene dalen, schapen, raven, uitzicht op de ijsbergen en stilte! We wandelen naar de boerderij Tasiussaq waar we de komende twee nachten verblijven.

Zevende dag
Na de lange dag van gisteren doen we het vandaag wat rustig aan. We wandelen langs het fjord met de ijsbergen. Om de ijsbergen ook vanuit een ander perspectief te ervaren maken we ’s middags, onder begeleiding, een kanotocht tussen de imposante ijsbergen.

Achtste dag
Vanaf Tasiussaq lopen we naar Qassiarsuk. Een heuvelachtig gebied met af en toe een flinke klim. Vriendelijke bergmeertjes en groene dalen. De wandeling duurt ongeveer twee uur zodat we tegen lunchtijd in Qassiarsuk aankomen. Dit gebied ligt vol ruines uit de tijd van Erik de Rode.

Interessant om de energie waar te nemen op de verschillende plekken.

Met de boot worden we naar de overkant van het fjord gebracht, naar Narsarsuaq waar we overnachten in het plaatselijke hostel.

Negende dag

’s Morgens maken we een wandeling naar de de bloemenvalei of kan er optioneel de Qooroq Ice fiord tour gemaakt worden. Ons vliegtuig vertrekt om 15.20 uur naar Kopenhagen waar we ’s avonds om 23.50 uur aankomen. Overnachting in Kopenhagen op 6 minuten treinen vanaf de luchthaven.

Laatste dag
Om 10.00 uur vertrekt het vliegtuig naar Amsterdam.

 

Vervoer

We vliegen van Amsterdam naar Kopenhagen met de KLM en van Kopenhagen naar Narsarsuaq met Air Greenland.
In Groenland vindt het vervoer plaats per boot.
Je bagage wordt vervoerd. Je wandelt met een dagrugzak.

 

Accommodatie

We verblijven in accommodatie´s op basis van slaapzakaccomodaties of opgemaakte bedden met gedeelde sanitaire voorzieningen op de gang. We bereiden onze eigen maaltijden.

Reisduur

De reisduur is 10 dagen.

Investering

Jouw investering voor deze onvergetelijke reis hangt af van jouw wensen. Bovengenoemde beschrijving is een voorbeeld en kan helemaal naar jouw wensen worden ingevuld. Ik maak graag een reisvoorstel voor je.

 

Klik hier om ervaringen van anderen te lezen.

 

Geïnteresseerd?

Als je nog vragen of verdere informatie wilt ontvangen, dan kun je altijd persoonlijk contact met mij opnemen (072-5334703) of marion@het-licht.net.