Spirituele meditatie- transformatie- en bewustwordingsreis IJsland  – je verbinden met je oerkracht                 

3 t/m 10 juli 2021

IJsland: een bijzonder mooi land met een oerenergie. Zodra je voet op de IJslandse bodem zet voel je die kracht. Soms overweldigend dan weer omhullend en zacht. Van moment tot moment word je uitgenodigd om je eigen oerkracht weer te vinden en in te nemen. De IJslandse natuur is hier een fantastische ondersteuning bij. Spectaculaire watervallen die je hele aura schoonspoelen, de geiser die je levenskracht energie een boost geeft, gitzwarte lavavelden die je de diepe verbinding met de aarde laten voelen en vergeet vooral niet de bijdrage van de “hidden people”.

Tijdens deze reis verblijven we op een prachtige locatie in het zuidelijke gedeelte van IJsland. Het is een mooie stille plek waar je helemaal kunt samenvallen met de natuur en met jeZelf. 

Vanuit deze plek trekken we er dagelijks op uit om ons te verbinden met de natuur, de oerkracht te ontdekken en te intergreren. We mediteren en doen energetisch werk op plekken die ons trekken. Het is 24 uur per dag licht. Dat op zich is al een bijzondere ervaring.

Mogelijk programma van dag tot dag 

Elke ochtend starten we met meditatie en lichaamswerk.

Een combinatie van lichamelijke en energetische oefeningen. De thema’s waarmee gewerkt wordt ontvouwen zich gedurende deze dagen als vanzelf.
Omdat het 24 uur per dag licht is hebben we een zee van tijd om van het prachtige landschap te genieten en ons te verbinden met de natuurkrachten.

3 juli 2021

Je vliegt om 14.100 uur vanaf Schiphol naar Keflavik, de internationale luchthaven van IJsland. Als je aankomt op IJsland om 15.25 uur plaatselijke tijd, is het daar twee uur vroeger dan in Nederland. Ik ben daar al. Heb de boodschappen gehaald en sta je met de ruime huurauto op te wachten.. We rijden  naar onze thuisbasis voor de komende week nabij Laugarvatn (ongeveer 70 kilometer rijden).

4 juli t/m 8 juli 2021

Deze dagen bezoeken we verschillende plekken zoals Geysir (de geiser met zijn enorme power), Gullfoss (de gouden waterval) en het gebied waar de aardkosten uit elkaar schuiven (Thingvellir). Deze plekken bevinden zich in de Golden Circle. Het heeft een toeristisch karakter en zijn plekken die, als je naar IJsland gaat, wel gezien “moet” hebben. We bezoeken deze plekken op momenten dat de toeristen terug naar hun hotels zijn :). 

De Bruarfoss ligt om de hoek van ons huis. De Seljalandsfoss is een prachtige waterval waar je achter langs kunt lopen. Voor mij gaat deze waterval over het laten indalen van de energie van het Goddelijke Zelf. 

Neem je badpak mee want je krijgt de gelegenheid om te zwemmen in het oudste natuurlijke zwembad van IJsland. Of het nu regent of de zon schijnt. Dobberen in een warmwater badje tussen de immense bergen. Een bijzondere ervaring.

In de vertraging. Je zult merken dat de natuur je daartoe uitnodigt. Om naar binnen te keren en het tempo van je ziel te gaan volgen. Dat betekent practisch gezien dat we per moment zien waar we naar toe geleid worden. Plekken die we misschien een kwartiertje aandoen en plekken waar we een halve middag kunnen vertoeven.

Laat je aangeraakt worden door de kracht van de vulkanen en de immense gletsjers. Laat de natuur de spiegel voor je zijn. De kracht is jouw kracht. En de bevroren energie kan je bewust maken van wat er in jouw nog bevroren is.

Kortom een week van innerlijke afstemming en bevrijding.

9 juli 2021

Via de kustlijn rijden we vandaag terug naar Keflavik. Prachtige plekken met kokende modderpotten. In Keflavik overnachten we.

10 juli 2021

s’ Morgens is het vroeg dag. Om 7.40 uur vertrekt het vliegtuig. Dat betekent om 5.30 uur op de luchthaven zijn. Zelf blijf ik op IJsland voor een volgende begeleidingsweek. Je reist dus samen met je reisgenoten terug naar Schiphol. Aankomst op Schiphol is om 12.55 uur.

 

Praktische informatie

Vervoer
Je vliegt van Amsterdam naar Keflavik.
Op IJsland hebben we een ruime huurauto tot onze beschikking.

 

Accommodatie

We verblijven in een ruime bungalow met tweepersoons en éénpersoons kamers met douche en wc op de gang. We bereiden onze eigen maaltijden.

 

Reisduur en reisdata
De reisduur is acht dagen van zaterdag 3 juli tot en met zaterdag 10 juli 2021.

Investering
Jouw investering voor deze onvergetelijke reis bedraagt 1565 euro (op basis van deelname door 4 personen).

Inbegrepen

 • Vervoer op IJsland inclusief benzine en aanvullende verzekering
 • Zeven overnachtingen op basis van opgemaakte bedden op een eigen kamer (twee beschikbaar, wie het eerst komt …) of een tweepersoons kamer met douche en wc op de gang;
 • Alle maaltijden
 • Meditatie- en energetische  begeleiding om je oerkracht te hervinden en die thema’s die zich aandienen naar een hoger niveau te brengen en/of helderheid in te brengen.
 • Reisbegeleiding;

Exclusief

 • vervoer van en naar Schiphol
 • vlucht Amsterdam-Keflavik-Amsterdam met Icelandair
 • reis- en annuleringsverzekering (zie algemene reisvoorwaarden);
 • kosten van persoonlijke aard, zoals souvenirs;
 • bijdrage stichting garantiefonds GGTO – 15 euro.
 • kosten Corona-test op de luchthaven van IJsland
 • kosten verkrijging document waaruit blijkt dat je negatief corona getest bent

Corona

Goed om te weten dat de reis pas geboekt wordt als de grenzen van IJsland open staan om toeristen te ontvangen. Op dit moment is het zo dat per 1 mei de grenzen van IJsland open gaan. Als je een document hebt waaruit blijkt dat je corona negatief getest bent, je op de luchthaven van Keflavik een test ondergaat, waaruit blijkt dat je geen Corona hebt, dan kun je, zonder in quarantaine te gaan, verder reizen. Ben je gevaccineerd of heb je al Corona gehad dan ben je – na overlegging van een geldig bewijs – vrij van verder testen.